Icardi: "Bu takımla gurur duyuyorum"

hep tekrar ediyorum kendimi, 15 inci defa aynı mesajım olabilir

Bu adam nasıl bir huzur bulduysa burda artık - hala tonla paraya bizi seçip bu kadar moralli ve kulübü seviyor olmasına inanamıyorum.

Bu adamın belgeseli yapılırsa yıllar sonra Galatasaray öncesi ve sonrası diye iki bölüm olur sanırım ...

Helal Olsun.

Anormal bir insan.

hem duygusal ve ask adami.

Hem de bu denli önemli macta takim 0-1 gerideyken, panenka penaltisi atacak kadar deli.

Uzun yillardir bu denli takimi benimseyen bir oyuncu daha görmedim, sadece GS'den bahsetmiyor, genel olarak.

Iyi ki varsin, iyi ki bizimlesin Mauro Baskan

göğsümüzü kabartan bir performansı vardı takımın. böyle oynasınlar yenilsinler de sorun yok. yalnız bu oyunla kazanamayacağımız maçta yok. helal olsun herkese.
Yarı finalde tekrar karşılaşmak ümidiyle bayernle

Hesabinin açıldığı gün Avrupa'da ki yenilmemezlik serimizin bitmesi hakkında fikirlerin nedir.
foreign-stance-racoon-racoon-blanket.gif

:(

kralın asist sayısı düşük bu sene. geçen sene attığı kadar saha içi ve dışı attırdıklarıyla da gündemde olan bi adamdı. dün topukla zorladığı topta çıkarmadığı paslar eminim bizim kadar kendisinin de sinirini bozmuştur tekrar izledikten sonra. canı sağolsun diyek tabii ama 5 katı imkana sahip rakibimize karşı kaybetmemizde faktör olan bu ufak olaylar inşallah hocamızdan topçularımıza kadar küpe olmuştur kulaklarına.

onun dışında krala senelik hak ettiği 10 milyonu veremesek hakkın ödenmez kral derdim, allah'tan ödüyoz.

kralın asist sayısı düşük bu sene. geçen sene attığı kadar saha içi ve dışı attırdıklarıyla da gündemde olan bi adamdı. dün topukla zorladığı topta çıkarmadığı paslar eminim bizim kadar kendisinin de sinirini bozmuştur tekrar izledikten sonra. canı sağolsun diyek tabii ama 5 katı imkana sahip rakibimize karşı kaybetmemizde faktör olan bu ufak olaylar inşallah hocamızdan topçularımıza kadar küpe olmuştur kulaklarına.

onun dışında krala senelik hak ettiği 10 milyonu veremesek hakkın ödenmez kral derdim, allah'tan ödüyoz.
Yalniz geçen sene mertens sakatlanasiya kadar dehşet şekilde uyumları vardı. Bu sene kerem yeni yerinde henüz istenileni veremiyor. Ayrıca sağ sol kanatlarımiz istediğimiz seviyeye ulaşamadı. Bu sene bile icardinin attığı topları bir çok kez ezdiler. Hemen hemen hepside %100 pozisyonları.

Yalniz geçen sene mertens sakatlanasiya kadar dehşet şekilde uyumları vardı. Bu sene kerem yeni yerinde henüz istenileni veremiyor. Ayrıca sağ sol kanatlarımiz istediğimiz seviyeye ulaşamadı. Bu sene bile icardinin attığı topları bir çok kez ezdiler. Hemen hemen hepside %100 pozisyonları.

doğrudur beşiktaş maçında zaha'ya oynayıp ayağından 5 metre açılan top gibi aksiyonlar da var. kral mümkün mertebe her seferinde en doğru topları oynayıp küfürleri adaletli şekilde dağıtmalı. dün topukla zorladığı veya bjk maçında 3 adam boşken amartey'in götünü nişanladığı şut gibi işlere girişirse tadımız kaçar.

Hagi, sneijder o bu şu falan kalmadı abi bende Icardi'ciyim.

aga sana aşığız, istese veririz falan diyoruz ama cıvıtıyorsun bazen. topukla vurmak yerine tor e çıkarsan gol.

biraz fiziğine baksan 2 kere alıp gideceğin yerde takılıyorsun yapma gözünü seveyim.

bu taraftar kral yapar ama aynı zamanda bir anda da rezil yapar bunu anlaması lazım

Geri
Üst Alt