Icardi ile Osimhen yedek bekleyemez sanrısı?

Gökhan Karaman

10 Numara!
Şampiyonluğun gitmesi ve Avrupa'dan elenmek mi yoksa Icardi'yi yedeğe çekip Osimhen'i forvete koymak mı?

Büyük Galatasaray taraftarının düşünmesi gereken konu bu diye düşünüyorum.

İkili forvete diretmenin bir manası yok. Ne gerekiyorsa o oynanmalı kimse Galatasaray'dan büyük değil.

Evet evet tabii hocam

Doğru söyledin hocam

Guardiola değilsen veya Real değilsen yedek bırakamazsın

Ama sen yine de bi dene istersen hocam

Sen antrenmanda düzgün hücum planı çizme şunları sokarım birşekilde kazanırım hocası.

İcardi yedek otursun da en azından derli toplu duralım

Diyemeyen her kişinin gslılığından şüphe ederim

İcardi sevgisi gs sevgilerinin önüne geçmiş çoğu kişinin inanamıyorum

3 5 2 li bi yöntem bulmak zorundayız başka yolu yok. Bu maç 3 0 a gelmeden de abuk subuk yerlere gidebilirdi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maçı ikiye bölmek lazım.

1. devre 11

2.devre 11

yanına 5-6 tane dinamik adam koyarsan 3 forvet bile oynarsın. tüm kadayıfları sahaya atarsan 9 numarasız da tutamazsın. yunus-sallai/barış-sara-torreira-jacobs-davinson gibi adamlar varken oynarsın her şeyi ama koşamayan mertens, aldığı topu geri veren jelert, ölmüş bitmiş demirbay-kaan'la filan olmaz bu işler. doğru yolu bulmuştuk, bu maç geçen sene zaha-ziyech-keremli dönemlerden bi pasaj sunduk. çok kaliteli oyunu oynayamıyoz biz, biraz daha dikkatli-dengeli oyun ustalığımız. o dengeyi kesip başı kesik tavuklara dönünce stresten maçı verdik.

böyle şeyler yaşanmadan öğrenilmiyor, inşallah son kez olur bu saçmalık da.

Ben de bunu anlamıyorum, bu takımın sorunu diziliş falan değil. Okan hocam bir zahmet oturup düşünüp kursun bu takımın oynayacağı oyunu. 2 forvet oynamışsın 3 forvet oynamışsın bunları saha içinde bireysel performanslarla da değerlendiririz ama ona göre oynatacak oyundan bir şeyler görmemiz gerekiyor. Okan hocam inatla sahadakilerin oynayamayacağı bir oyunu ki oynayabilse bile risk faktörü çok yüksek ve gereksiz bir oyun anlayışını oynatmaya çalışıyor. Bu takım tek forvet oynayıp rakibine 3 atarken de delicesine pozisyon veriyor, geçiş veriyordu. Elin Kasımpaşa'sının ceza sahamızda eli belinde takılmasının açıklanabilir bir taktisel analizi yok, maç 3-1 olduğunda neredeyse hepimiz bu maç dönebilir diyorsak sorun kenar yönetimindedir başka bir yerde değil. Takım orta sahanı yürüyerek geçiyor, biz oyuna Mertens'i alıyoruz

Geri
Üst Alt