Üye Görüşü Icardi Kalmalı mı Gitmeli mi?

Icardi Kalmalı mı Gitmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Bu anket kapanacak: .
Takımda göbeği ve kaba eti birleşmiş bir çok oyuncu var. İsme bakmadan hepsiyle yollar ayrılmalı

Bu takıma gelmiş aklını kullanabilen ve bitirici özellikli ender oyunculardandır. Tek yapması gereken biraz futbola odaklanıp çalışmasıdır. Çalışması için ikna edilmesi taraftarıyım. Karar onun, ne yapması gerektiğini bizden daha iyi biliyor ama yapmıyor.

Gsc kalmalı diyorsa x2 gitmeli. Burda kalırsa onun içinde nefret oluşur. Kalmasının bi anlamı yok

images (1) (16).webp

Ama bir gerçek var ki Mauro Icardi var

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mertens vari ayrilik olmali acikcasi. Can ciger,ikon hatta ama dusuk maas bile olsa kendini tam vermeyen bir icardi yedek forvet icin cok iyi degil isin gercegi.

Şişkom benim
Tabi ki severiz ama ciddi kulup gibi takilacaksak gitmeli tabi ki.
[emoji[emoji6][emoji6]] kg fazlasi var bir senedir adam resmen baska dunyada...

Bize genc ac Osi'yi zorlayacak adam lazim

Icardi bize scouting yapsin..

Icardi giderse yönetimin daha iyisini alıp getirebileceğine inananların umudundan lazım tüm insanlığa.

Boey gittikten sonra Boey'den gelen paranın fazlasını harcayıp bir sağ bek tutturamayan, sonra gidip geri Boey'i getiren yönetim, Icardi'nin daha iyisini alır getirir aynen.

Riske gerek yok. Bir Icardi kolay bulunmaz. Bulduğun an sarılacaksın. Bu adamın bitiriciliği Ronaldo Nazario ile aynı ligde. (Aynı seviyede olmasa bile aynı ligde) ve böyle adamların fiziğine kilosuna çok takılmamak gerek. Kaldı ki ben önümüzdeki sezon toparlayacağına inanıyorum. Adam büyük sakatlık atlattı. Kolay değil ritmini bulması.

Yaşı da mesele değil. 2-3 sene daha rahat takılır ligde.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt