- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Ne alakaValla 5 tane yemissin, rezil bir oyun oynamis takim, ustune madalya mi alacaksin. Iyi yapmis,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alakaValla 5 tane yemissin, rezil bir oyun oynamis takim, ustune madalya mi alacaksin. Iyi yapmis,
Niye kendisi bu takımın bir parçası değil mi?Valla 5 tane yemissin, rezil bir oyun oynamis takim, ustune madalya mi alacaksin. Iyi yapmis,
Çıkmak zorunda falan değil adam kabullenememiş belli ki bu ağır mağlubiyeti, belki daha kötü bir şekilde tepkisini verecekti.
Taktik yok orta saha boşaltılmış, kimse atağa çıkamıyor takım pas yaparak atağa çıkamıyor abi. Ne olmasını bekliyorduk ki.
Sinirlenmesi de tepki vermesi de doğal bazı oyuncuların.
Neresi sacma? Mactan sonra bagirirsan o maci duzeltmek icin bir sansin olur mu?Bir kac yerde devre arasi hocayla tartisti deniyordu dogrumu acaba hoca herkesle tartisti mac icinde kohne bagirdi abdulkerime bagirdi sacma sapan isler mac biter derdini anlatirsin oyunculara sahada bagirmak el kol yapmak kadar sacma birsey yok
soxayım rakibe. sanki karşıda çok şerefli sana saygı gösteren rakip var da tebrik edecekmişizBu takımın parçası olan herkes oraya ... ... ÇIKMAK ZORUNDA... Kimse 5 yemişken madalya bilmemne almak istemez ama sporun parçası bu. Finali kaybettiysen rakibi tebrik edersin. Madalyanı alır gidersin... Geçen sene sahadan çekilen FB'li gençleri alkışlamasını biliyordu...
biraz kendine bakıp fit olup götünü kaldırsın da her stoperin kucağında rezil kepaze olup santralar hariç 1 isabetli pasla maç bitirmesin o zamanÇıkmak zorunda falan değil adam kabullenememiş belli ki bu ağır mağlubiyeti, belki daha kötü bir şekilde tepkisini verecekti.
Taktik yok orta saha boşaltılmış, kimse atağa çıkamıyor takım pas yaparak atağa çıkamıyor abi. Ne olmasını bekliyorduk ki.
Sinirlenmesi de tepki vermesi de doğal bazı oyuncuların.
maçı izlemedim immobile iyi miydi top mop dağıttı mı geleni mi bitirdi sadecebiraz kendine bakıp fit olup götünü kaldırsın da her stoperin kucağında rezil kepaze olup santralar hariç 1 isabetli pasla maç bitirmesin o zaman
ben de izleyemedim tribün çok uzaktı sahayamaçı izlemedim immobile iyi miydi top mop dağıttı mı geleni mi bitirdi sadece