Icardi Kupa Törenine Katılmadı!

5 sayfa konuşulacak ne var bunda bende olsam 5 yedikten sonra çıkmazdım, zaten takımın cikmasida ayrı facia

Çıkıp çıkmamamız doğru mu onu tartışırız ama tüm takım çıktıysa sen de çıkacaksın kendini takımdan üstün görmeyeceksin çok net

Millet bize tören yaptırmamak için stadı kapatır. U19 ile çıkıp maçtan çekilir.

Biz ise kaybettiğimiz halde madalya törenine çıkarız. Onlar yapmıyorsa biz neden yapıyoruz. Hata icardide değil. O törene oyuncuları çıkartan yönetimdir. Hiç biri çıkmayacaktı.

Icardi böyle bir oyuncu biz bunları bilerek aldık, erden ve okan hoca iyi yöneltilen 2 yıl boyunca ama şimdi erden de yok
Adamın ailesi yanında değil muhtemelen kafası bozuk fakat dün özelinde ısrarla sahada tutan hoca 1.suclu bence

Tamam katılmasın eyvallah. Ama bari biraz top oynayıp tepki koysaydın da anlamı olsaydı.

Bende 5 yesem utancımdan çıkmazdım beni arayıp sormayan nerede küçükbjk li taraftar varsa dün akşamdan beri arıyor 😡

aylar önce söyledik Erden timur'dan sonraki süreçte sıkıntılı durumlarda icardi yönetime karşı problem olur diye.

ufak ufak başladı - Gs ya da taraftarla alakası olduğunu düşünmediğim tripler

Şimdi anlatsak boş çıkıp madalyanın almamak nedir takım arkadaşları utanmaz mi
Denizcim sen Galatasaray'sın, Anadolu kulübü değilsin, yada U19 da değilsin. Üstelik geçen sezon rekorları altüst etmişsin, final maçında 5 yemişsin dandik bir takıma sonra çıkıp neyin madalyasını alacaksın? Prosedür gereği çıkmaları gerekebilir ona bişey diyemem, ama çıkan oyuncu da utanır. Icardi demek ki başlarım madalyasına deyip çıkmamış diye düşünüyorum.

Berkan kerem yusuf demir barış alper metehan katılmasa aynısını düşünür müydük

Herhalde düşünürdük ya o kadar da artniyetli değildir taraftarlarımız

İcardi neyse metehanda o bizde herkes eşit

Herkes kardeş

hz ömerin adalet anlayışını benimsemişiz çok şükür hiiiiç futbolcu ayırt etmeyiz.

Geri
Üst Alt