Icardi PFDK’ya Sevk Edildi

eksi hesabi olanlar destek verirse sevinirim

Bu ülkede futbol takip etmek artık akıllı adam işi değil.

Bunlar futbol teröristidir.. Teröristlere yapılacak bellidir.

Karar açıklanmadan olaya el atıp ağırlığını koymazsa yönetim, daha da bir şey yapmasınlar bundan sonra.

Böyle bir rezillik olabilir mi ya, şampiyonluktan edebilecek bir durum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizi al aşağı yapmak için her türlü yolu her türlü zorbalığı yapacaklar. Ali Koç götünü kurtarmak için tüm kurumları satın aldığı belli.

Turk furbolundaki pisliklerin avrupada duyulmasi icin icardi umarim ceza alır.
Ceza aldiktan sonra tqrqftar avrupadaki furbolculari etiketleyip destek cagrisi acmali, 3 taane tasklo futbolcu desrek verse tüm avrupaya yayilir. Bu saatten sonra taraftar sosyal medyada ortak hareket etmeli

Turk furbolundaki pisliklerin avrupada duyulmasi icin icardi umarim ceza alır.
Ceza aldiktan sonra tqrqftar avrupadaki furbolculari etiketleyip destek cagrisi acmali, 3 taane tasklo futbolcu desrek verse tüm avrupaya yayilir. Bu saatten sonra taraftar sosyal medyada ortak hareket etmeli
ne olacak sanki Mbappe esyalrini toplayip apar topar TFF binasinin önüne mi dikilecek.

Geçin bu isleri. Yönetim ne yapacaksa yapsin artik.

1 yıl men muhabbeti nereden çıktı?
Gd'lerin yayina yarim yamalak baktim, hatirladigim kadari ile İcardi'nin sevkedildiği 36. maddede 3 başlık var, onu gösteriyordu. 2'si para cezası, 3. sü de 1 yıl men hükmediyor.
1 yıl ceza almayacagindan dolayı para cezasından başka ceza verilemez diyordu.
Fb medyası uydurmuştur uydurmuşsa 1 yıl men yer falan diye.

ne olacak sanki Mbappe esyalrini toplayip apar topar TFF binasinin önüne mi dikilecek.

Geçin bu isleri. Yönetim ne yapacaksa yapsin artik.
Yönetim ne yapabilir yahu saçmalama, herifler ülkeyi ne hale getirmiş kimseye hesap vermemiş 2 tane kulüp yöneticisinin dediğini mi yapacak taraftar>yönetim.
Ayrıca ülke sosyal medyaya gore yönetiliyor,
Mbappe tff önüne dikilmeyip bir tweet atsa yeter.

Seçim yaklaşırken bir cephe daha açılmasını istemezler o nedenle ne yapacaksa taraftar yapar.

Ayrıca yayıncı kuruluşun yani arapların sahip olduğu kulübün oyuncusuna ceza verip değerini düşürecek göt olduğunu düşünmüyorum.

Ceza verseler bile sadece ZTK’da geçerli oluyor. Yine de para cezasıyla geçiştirirler diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt