Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.130
- 268
- 1.548
Muslerayi da pfdk sevketsinler de sonra hakkımızı savunuruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhtemelen birinin mabatindan cikmistir1 yıl men muhabbeti nereden çıktı?
Ben de Gökhan Dinç'ten duydum.muhtemelen birinin mabatindan cikmistir
ama ilk kez senden duydum![]()
GD gene kolpa yapiyorBen de Gökhan Dinç'ten duydum.
O kimden duydu acaba.
Nerde oyun gücü var bizde. Doğaçlama oynuyoruzÜzücü ama doğru,fenerli birinin yorumu; Bizde yönetim gucu var onlardaysa takım oyun gücü
ne olacak sanki Mbappe esyalrini toplayip apar topar TFF binasinin önüne mi dikilecek.Turk furbolundaki pisliklerin avrupada duyulmasi icin icardi umarim ceza alır.
Ceza aldiktan sonra tqrqftar avrupadaki furbolculari etiketleyip destek cagrisi acmali, 3 taane tasklo futbolcu desrek verse tüm avrupaya yayilir. Bu saatten sonra taraftar sosyal medyada ortak hareket etmeli
Gd'lerin yayina yarim yamalak baktim, hatirladigim kadari ile İcardi'nin sevkedildiği 36. maddede 3 başlık var, onu gösteriyordu. 2'si para cezası, 3. sü de 1 yıl men hükmediyor.1 yıl men muhabbeti nereden çıktı?
Yönetim ne yapabilir yahu saçmalama, herifler ülkeyi ne hale getirmiş kimseye hesap vermemiş 2 tane kulüp yöneticisinin dediğini mi yapacak taraftar>yönetim.ne olacak sanki Mbappe esyalrini toplayip apar topar TFF binasinin önüne mi dikilecek.
Geçin bu isleri. Yönetim ne yapacaksa yapsin artik.