Icardi: "Sorumluluk alıp, sonuna kadar devam edip kendimizi kanıtlamak zorundayız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Mauro Icardi: "Şampiyonlar Ligi’nden elenmemiz acı verici olabilir, ancak bu, öğrenmek ve gelişmek için bir fırsattır.. Maçı analiz edip, yapılan hataları düzeltip, gelecekteki zorluklara odaklanacağız.

Önümüzde uzun bir sezon var. Sorumluluk alıp, sonuna kadar devam edip kendimizi kanıtlamak zorundayız.."

1702427094891.png

Gol makinesi adamı Necati Ateş’e çevirdi. 3. bölgede top kapmaca oynuyor adam.

Kac mactir yoksun ortada reis, acil kilo ver ve sacini kes.

Arkasındaki zaha kerem tete saçmalarsa tabi pozisyona giremez. Ligde asist yapmaya benzemez şl de asist yapmak

Got oglu got hakemler adamin bir gol bir asistini yediler iki macta. Fazladan 3 puanimiz olacakti.

ben de;

ceza sahasında arka direkte kaleye 10 metre mesafede pozisyon almasan mı artık diyorum.

Ndombele diyeti uygulama kral, yanlış yapıyorsun.

Galiba sakatlığından bilmiyorum tabi ama çok korkak oynuyor. Mücadele yok, ilk kontrol berbat. Kafa toplarında da ezildi veya pozisyon alamadı. Kredisi olduğu için taşlanmıyor yoksa son zamanlardaki oyunu Mehmet Batdal'dan hallice.

Seni seviyoruz Kral, özellikle FB maçlarında sana ihtiyacımız var. Kendine gel.

Arkanda oynayan hücum oyuncularını eleştiriyoruz duvardan duvara vuruyoruz zaten ama senin gidişat da hiç iyi değil Icardi'cim kendine gel. Hani ölümüne falan oynuyordun yahu bir şeyler anlatıyordun? Bakambu bile oyuna girdikten sonra bir şeyler yapmaya çalıştı ama sen yoktun.

Geri
Üst Alt