GSC Haber Icardi: "Sözleşmem bittiğinde buradan başım dik bir şekilde ayrılacağım"

Sakatlık bitirdi Icardi'yi sözleşmesi bitene kadar onun varlığı bizleri mutlu edecek güzel bir vedayı hakediyor

Bunu ucl de maçlara sokmazsak ligde idare eder ama suratı sirke satıyor her maça girdiğinde. Tribe girmiş normalde oynayacağından da kötü ve isteksiz kafa sahada değil. Artık veteran olduğunu kabullenme aşamasında daha başaramadı hala ben son 10 dakika 5 dakika girecek adam değilim diyor. Veteranlığı kabullenince görev adamına dönüşüp 2-3 sene daha idare edebilir ortalama bir maaşla ama bence gitmeli ülkesine çocuklardan uzak olmaz böyle.

İlk iki sezon için teşekkür ederiz Kral! Son iki sezon içinde senin kulübe teşekkür etmen lazım. Sakatlık öncesi oyun anlamında zaten iyi sinyaller vermiyordun. Ama maalesef ki sakatlıkla beraber hepten dibi gördün. Sakatlık olmasa yine de kendini toparlayabileceğini düşünüyordum. Lakin sakatlık işi olayı hepten bitirdi. Ne olursa olsun. Şu bir gerçek ki gittiğinde taraftarın büyük kısmı ırz düşmanından razıyız diyecektir.

İcardiyi severim sayarım ama wanda mevzularında falan göndermemiz gerekiyor du olaya profesyonel yaklaşıyorum katkı aldık oda parasını aldı herkes memnun

İcardi hakkında sözlükte yazılmış daha önceki kulüplerde de istenmediğini anladığı an ayrıldı o kulüpten diye. Sezon sonunu bile beklemeyebilir.

Kızları arjantinde olduğu icin bence oraya dönecektir, tek mevzu fiziğinin kotu olması degil yani kafa olarakta yok adam

Gazetecilerin mi?
Gazeteci ne yazmış ki? Kendisine sözleşme yenilenmeyeceği söylendi demiş. Yalansa yalan yazıp geçsin. Her şeyi geçtim takım kaptanısın dünkü yenilginin üstüne sırası mı bu?

Siz beni gönderemezsiniz gidersem kendi isteğim ile giderim, imajımı yenilgi sonrası kullanamazsınız gibi kendini yücelten mesaj yazmış.
Zor günler geçiyoruz bir de daha ortalığı karıştıran bir paylaşımda bulunmuş.

Aynısını kilo fazlası olduğu haberlerinde de yaptı. Ben gollerimi atacağım siz de izlemeye devam edeceksiniz dedi, fazla kilosu olduğunu kabullenmedi.

''Icardi’yi birkaç ay daha izleme şansınız var. Tadını çıkarın; çünkü sonra beni özleyeceksiniz'' diye yazmak veda etmek zaten. İcardi'nin ayrılacağını böyle mi öğreneceğiz, İcardi'yi seven sayan olarak biraz o gözle bakalım bir de.

Ne kadar profesyonelde düşünsem iyi bir vedayı hak ediyor buna bende katılıyorum mutfak tüpünün yanında göndermeyeceğimizede eminim Sneijdere yapılan bu adama yapılmamalı sneijderin gidişi içimde uktedir Tudor vasıfsız yüzünden ağlayarak gitti adam ayrıca Şuan hiç bir futbolcu melo Sneijder muslera kadar olamaz bu veda konularında Şuan o şekilde takımı sahiplenen bir torreirayı görüyorum birde osimhen olacak gibi gün geçtikçe bayrak adam olarak

İcardi hakkında sözlükte yazılmış daha önceki kulüplerde de istenmediğini anladığı an ayrıldı o kulüpten diye. Sezon sonunu bile beklemeyebilir.
Kendi bilir. Biz adama hiçbir kulüpte bulamayacağı bir konfor sağladık. Buna sakatlık dönemi dahil. Ki onun ceremesini çekiyoruz muhtemelen biraz da. Şu haliyle halı sahada adam eksik olsa çağırmazsın. Herhangi bir Avrupa kulübü şu haliyle antrenmana bile almaz hatta. Git önce X kiloya düş, yağ oranını düşür derler adama. 10 milyon maaş alan adam bir de haksız olduğu yerde trip atıyor. La havle cidden yani.

Kendi bilir. Biz adama hiçbir kulüpte bulamayacağı bir konfor sağladık. Buna sakatlık dönemi dahil. Ki onun ceremesini çekiyoruz muhtemelen biraz da. Şu haliyle halı sahada adam eksik olsa çağırmazsın. Herhangi bir Avrupa kulübü şu haliyle antrenmana bile almaz hatta. Git önce X kiloya düş, yağ oranını düşür derler adama. 10 milyon maaş alan adam bir de haksız olduğu yerde trip atıyor. La havale cidden yani.

Keramettin adminin dediği gibi şu an bu tavrı gazetecilere yaptıysa biraz boş yapmış. Ama yönetimi biliyoruz, Kerem Aktürkoğlu olayında da aynısı oldu. Sözleşme yenilemeyeceğiz demeye maçaları yemediği için algı operasyonu çekiyor olabilirler, eğer durum buysa ve buna tavır yapmışsa haklı İcardi.

İcardi'de prime moduna dönebilecek %20 şans olsa Okan hoca bırakır mı sizce onu

İcardi'yi sadece 6 ay sakatlıkla bir tutuyorsunuz, bir de önceki sezon neredeyse antrenmansız şekilde oynadı yine, iğne yiyip sahaya çıkıyordu.

1.5 yıl antrenman yapma, 6 ay top oynama, yaş 32-33. Bu saatten sonra imkansız.

Kendisi için en iyi şey şu,
Atıyorum 3-4 milyona 1+1 yıllık kontrat, bu takımın Gomis gibi kendi evinde gol ararken sahaya atılacak hamle oyuncusu olacak, Ziraat kupası maçlarının santraforu olacak falan. Bu rolü kabul edecek ve kaptanlığın da hakkını vererek yapacak. 2 sene sonra da futbolu bırakıp efsanemiz olarak ayrılacak.

Ya da bu sene içerisinde ayrılıp, orta sıra bi kulübe gidip 1-2 sene daha oynayıp öyle bırakacak.
Futbola karşı motivasyonu olsa gene olurdu. Karaciğer nakli olan adam Avrupa’ya maça çıkıyor. İcardi Münihli sene bittiğinde futbolu bıraktı kafada zaten.

Keramettin adminin dediği gibi şu an bu tavrı gazetecilere yaptıysa biraz boş yapmış. Ama yönetimi biliyoruz, Kerem Aktürkoğlu olayında da aynısı oldu. Sözleşme yenilemeyeceğiz demeye maçaları yemediği için algı operasyonu çekiyor olabilirler, eğer durum buysa ve buna tavır yapmışsa haklı İcardi.
Icardi dönmeye uğraşıyor mu peki? Tavrı haklı da her maç çıkışı uçakla memlekete gidiyorum storylerinin bir suçu yok mu?

Kattıkları ve katkıları inkar edilemez. Sakatlık ve geçmişteki hataları maalesef 2 yıl izlememize müsade etti. Artık futbolla vedalaşmalı. Vücudu ve mentali futbol oynamaya el vermiyor artık.

Kendisini çok seviyorum, bildiğim 'aura' sı en yüksek oyunculardan biridir nazarımda. Lakin doğal gücü ve yeteneğiyle, çok da adanmadan geliştirdiği kariyerini, hele de geçirdiği ağır sakatlık sonrası bu seviyede sürdürebilmek için daha önce yapmadığı kadar kasması gerekiyor artık ve maalesef buna dair en ufak emare göstermiyor. Ayrılık giderek yaklaşıyor bu durumda. Hakaret edilmesine, yalan yanlış haberler uydurulmasına sitem ediyorsa haklıdır ama mevcut halinden kendisi mutluysa ve sözleşme sunulmadığı içinse yakışmıyor...

Geri
Üst Alt