GSC Haber Icardi: "Sözleşmem bittiğinde buradan başım dik bir şekilde ayrılacağım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Mauro Icardi'den açıklama:

"Bazı Türk “gazetecilerinin” kulübün beni arayıp sözleşmemin 'yenilenmeyeceğini' bildirdiğini iddia etmek istediğini anlıyorum… ama bırakın beni, temsilcimi bile arayan olmadı.

Dünkü yenilgiyi örtmek için haber olmayan bir şeyi haber gibi satmak mı istiyorsunuz?

Bunun için imajımı kullanmanıza izin vermiyorum. Emin olun ki sözleşmem bittiğinde buradan başım dik bir şekilde ayrılacağım ve eğer daha önce ayrılırsam, bu tamamen ve %100 benim kararım olacak, başkasının değil.

Size bir öpücük gönderiyorum. Icardi’yi birkaç ay daha izleme şansınız var. Tadını çıkarın; çünkü sonra beni özleyeceksiniz."

1000000077.webp

Güle güle kral. Yaşattıkların için sağol ama ayrılmak zorundayız daha 2 dakika ayakta duramıyorsun. Hayatın gerçekleri var artık avrupada oynayacak durumda değilsin.

muhteşem sezonlardı, çok uzun süre bu etkiyi yapabilen bir futbolcu olacağını pek sanmıyorum. ancak eğer kulüp bir level atlamak istiyorsa, profesyonel davranıp işine artık yaramayanı ıskartaya çıkarmalı. yerine doğru profilleri getirmek şartıyla tabi.

asil sen burayi özleyeceksin

su halinle tesislerin icine bile sokmazlar seni avrupada

daha fazla gerilmeden bitsin artik bu hikaye, yollar ayrilmali
Avrupada böyle olmaz oynatmazlar burada çiftlik diye salık takılıyor halı saha gibi 45 dakika oynanıyor zaten lig

Ayrılıyor kulüp kal demeyecek diye yorumladım

Veda etmek için daha çok zaman var daha değil

Yapılan onca terbiyesizliğin sonunda adam patlamış doğal olarak.

Icardi'nin yerinde olsam, rakip takıma gider, gol kralı olurdum. "Madem öyle, işte böyle" derdim.

muhteşem sezonlardı, çok uzun süre bu etkiyi yapabilen bir futbolcu olacağını pek sanmıyorum. ancak eğer kulüp bir level atlamak istiyorsa, profesyonel davranıp işine artık yaramayanı ıskartaya çıkarmalı. yerine doğru profilleri getirmek şartıyla tabi.
4 senedir yusuf denilen herif gereksiz yer işgal ediyor yav. Ortalaması sezonluk 50 dakika falan :asd:

Geri
Üst Alt