GSC Haber Icardi: "Sözleşmem bittiğinde buradan başım dik bir şekilde ayrılacağım"

yöneticisi, hocası icardi emeklerin için teşekkürler ama mevcut halinle seninle sözleşme yapmayı düşünmüyoruz diyecek adam gibi. oyuncu da yoluna bakacak. oyuncuyu bol izin, az antrenmanla ödüllendirmiyorsun aksine cezalandırıyorsun. icardi ve adale sakatlığı yaşayan diğer oyuncular örneği gibi. yedekte bir tane hazır oyuncusu olmayan hocanın yedek icardi'yi de hazır hale getirmesi zaten beklenemez.

Okan efendi neden konuşmuyormuş, liseli tripleri filan mı

İtip kakmamin alemi hic yok.

Sakatlik surecleri vs agzimizin tadiyla bu adami ilk sezonu haric izleyemedik maalesef.

Mevcut durumda beklentinin altinda, haliyle kontrat yapilmyacak. Kendiliginden bitecek surec iste.

2 tane taş gibi topçu maaşı veriyoruz, en iyi şekilde veda ederek bu defteri de kapatmalıyız. mertens ve muslera vedası gibi bir veda yapmalıyız.

Benim 100 yıllık paramı 1 yılda alan adam için duygusal düşünemem. Top oynamıyorsun, kendine bakmıyorsun. Karı çağırsa koşarak gidersin. Televizyonu açınca taraftarı olduğum takımın formasında bana keyif ve heyecan vermeyen herkese yallah.

Ne istiyosunuz abi adamdan. Icardi tarihimizin acik ara en buyuk golcusu. Okan Buruk gibi rezil bir teknik adami dahi 2 yil sampiyon yapti. Koca bir nesili Galatasaray'li yapti. Fiziki durumu ve formu dustu. Fakat halen ceza sahasinda buldugu 2 topun minimum birini atacak kapasitesi var. Icardi sahadayken takimi ona gore oynatacak yetenekli bir teknik adamla bu haliyle dahi 25 golu var yillik. Buna ragmen, kulup ve taraftar olarak yollarimizi ayirmak istememiz dogal. Yalniz bunu hakettigi sekilde yapmak yakisir bize. Bu kadar gommek biraktigi mirasa hakaret.

Ne istiyosunuz abi adamdan. Icardi tarihimizin acik ara en buyuk golcusu. Okan Buruk gibi rezil bir teknik adami dahi 2 yil sampiyon yapti. Koca bir nesili Galatasaray'li yapti. Fiziki durumu ve formu dustu. Fakat halen ceza sahasinda buldugu 2 topun minimum birini atacak kapasitesi var. Icardi sahadayken takimi ona gore oynatacak yetenekli bir teknik adamla bu haliyle dahi 25 golu var yillik. Buna ragmen, kulup ve taraftar olarak yollarimizi ayirmak istememiz dogal. Yalniz bunu hakettigi sekilde yapmak yakisir bize. Bu kadar gommek biraktigi mirasa hakaret.
Icardi'den daha büyük 5 tane golcümüz oldu usta.

Benim 100 yıllık paramı 1 yılda alan adam için duygusal düşünemem. Top oynamıyorsun, kendine bakmıyorsun. Karı çağırsa koşarak gidersin. Televizyonu açınca taraftarı olduğum takımın formasında bana keyif ve heyecan vermeyen herkese yallah.
Bu tür mantıklı ve takım adına düşünen üyeleri özel kanunla korumak lazım .

Şova gerek yok katkı ver mücadele et sözleşme yenilenir zaten taraftar kötü zamanında hep arkasında idi , osimhen götünü yırtıp savunma yaparken tamam savunma yapmasan bile biraz çabala yeterli.

Geri
Üst Alt