Icardi, Wanda Nara'nın Kirli Çamaşırlarını Döktü!

Wanda Nara: "Biz bir aileyiz, iyi olacağız. Bu geçecek bir fırtına. Mauro hayatım boyunca ailem olacak. Şu an birbirimizi anlamadığımız bir zamandayız. Maxi ile olan süreç düzeldiyse burada da düzelecektir. Umarım China (China Suarez) ile çok mutlu olur."

Kadın bunu dünyanın gözü önünde aldatırken konu nasıl China'ya geldi yav

Wanda nara lahana tursusu gibi kadina benzemiyor ivedilkle kicina tekme vurulmali
Icardi kardesimize genc ilik gibi bir hatun bulunmalidir konu kapanmistir

Bu kadını atlatamamış olmak mantıklı gelmiyor işin içinde büyü var cidden galiba

Ben de bazen unutuyorum da işin içinde dünya güzeli 2 tane çocuk var. Kadının güzelliği çirkinliği değil konu.

Yani adam bir şeyler için uğraşıyorsa hatta yalvarıyorsa da ailesini kurtarmak için, çocuklar saçmasapan bir ortamda büyüyüp hayatları kayıp gitmesin diye yalvarıyor.

Mesajların atıldığı tarihe bak ondan sonraki İcardi'nin açıklamalarına bak.
Bir ay evvel yalvarmis diyelim ozaman. Çok daha fazla yazilan var kendisi tarafindan, onlarin tarihi görünmüyor ama bir ay evel daha yalvaran adam bir ay içinde ne kadar kafasinda bu konuyu kapatip devam eder...

Tarihlere baksana kardesim. O tarihten sonra neler dediler neler. 13 Kasim'daki mesajlari paylasmas kadin birde su usteki mesajlara bakin, durumun son ozeti onda gosteriliyor zaten. Te Allahim ya.

Geri
Üst Alt