Icardi'den 'Şinanay' Paylaşımı

Ne istiyorsunuz anlamıyorum? Geçen sezon yaptıkları, bu sezon sakatlanana kadar yaptıkları tatmin etmiyor mu sizi? Salın şu adamı.
Bişey paylaşsa taraftara oynuyor, bişey paylaşmasa trip atıyor. Bence önce kendinizi bi çözün

Gol atsın, idmana çıksın, kilo verip form tutsun yani normal bir futbolcu ne yapıyorsa onu yapsın. Koşabilsin mesela.

Gol atsın, idmana çıksın, kilo verip form tutsun yani normal bir futbolcu ne yapıyorsa onu yapsın. Koşabilsin mesela.

Ağrısı olduğu için idmana çıkamadı. Ocak başındaki 1 haftalık tatil durumu dışında sürekli idmandaydı.

Kilo vermelik bir durumu yok. Gayet normal bir kiloda.

Form tutabilmesi için en az 2 ay futbol oynamayıp ardından hazırlık kampı görmesi gerekiyor. Sakatlığı başka türlü tamamen iyileşmez.

Ağrısı olduğu için idmana çıkamadı. Ocak başındaki 1 haftalık durum dışında sürekli idmandaydı.

Kilo vermelik bir durumu yok.

Form tutabilmesi için en az 2 ay futbol oynamayıp ardından hazırlık kampı görmesi gerekiyor. Sakatlığı başka türlü tamamen iyileşmez.

Kiloluk durumu yok diyen ile bu konuyu tartışmam bile renkdaş. Gelseymiş yazın diyeceğim ona da şimdi birşey bulursunuz :) ben buldum hatta

Boşuna oynamayan topcuyu savunmayin biz bu günlere oynamayan değil oynayan oyuncuları savundugumuz için 4 yıldız taktık isimlerin peşine dusseydik fb den daha kötü durumda olurduk

Biz cozdukte siz cozememissiniz herif kontratta oynama garantisi almış hatta istemezse cikartamiyorsun bile. Sakatsa oynamasın gitsin iyileşsin yerine başka biri oynasın.
Hadi yallah köyüne Hasan. Sende yetenekli olsaydin babanda seni futbolcu yapsaydi yeteneğinle milyonlar kazansaydin. Ohh iyiki de her maç oynuyor kudurun

1

ay oldu gideli. Yine gidecekti verilen bonservis ücretine. bedava aldığın adama 5+5 verdiler. Öyle bakarsak Gomis ile sözleşme yenileseydik diyeyim ben de.
tamam süper oynuyor icardi bakambu burdayken çok iyiydi 1 aydır gittiğinden sonra kötü oynamaya başladı.

tamam süper oynuyor icardi bakambu burdayken çok iyiydi 1 aydır gittiğinden sonra kötü oynamaya başladı.
süper oynuyor diyen yok. elindekiler ondan kötü diyorum. sen gitmiş adamı öne sürüyorsun. Değişmeyecek bir olay ile tartışıyorsun. ki bana göre bakambu abartıldığı kadar iyi değildi.

süper oynuyor diyen yok. elindekiler ondan kötü diyorum. sen gitmiş adamı öne sürüyorsun. Değişmeyecek bir olay ile tartışıyorsun. ki bana göre bakambu abartıldığı kadar iyi değildi.
emrah hocam sana son sözümü yazıyorum ben gözlüklerimi çıkarttım kör değilim bu icardi yatışa geçmiş. bu takım forvetsizliğe rağmen lider diyorum gidiyorum. iyi akşamlar galibiyetin tadını çıkartalım.

emrah hocam sana son sözümü yazıyorum ben gözlüklerimi çıkarttım kör değilim bu icardi yatışa geçmiş. bu takım forvetsizliğe rağmen lider diyorum gidiyorum. iyi akşamlar galibiyetin tadını çıkartalım.
sakat olarak sahaya çıktığını kabul ettiğin adama yatmış diyorsan ben de niyetini sorgularım Hasan. iyi akşamlar.

sakat olarak sahaya çıktığını kabul ettiğin adama yatmış diyorsan ben de niyetini sorgularım Hasan. iyi akşamlar.
emrah kardeşim icardi ekim ayıydı yanlış hatırlamıyosam sakatlandığında bakambu varmıydı o zaman ? peki bizim veya okan hocanın sakat icardi ye ihtiyacı varmıydı ? sakat icardi nin ekim den beri bir faydası oldumu?

İcardi olmayınca 3 gün önce gördük, futbolu rovotlaştırıp sadece gol odaklı bakmaya devam edin

emrah kardeşim icardi ekim ayıydı yanlış hatırlamıyosam sakatlandığında bakambu varmıydı o zaman ? peki bizim veya okan hocanın sakat icardi ye ihtiyacı varmıydı ? sakat icardi nin ekim den beri bir faydası oldumu?
Ekimden beri kaç tane asisti var herifin daha 2 hafta önce net golünü saymadılar, belki sayılmayan 4 tane daha vardır bu süreçte.

Herife osoruktan sebeplerle ceza vermeye çalışıyorlar.
Son olarak bakambulans oynasa ne oynamasa ne taıma ilk katılan transfer 5 ayda sahada top sürmeyi başaramamış oyuncu.

Geri
Üst Alt