Icardi'nin Yerine Haji Wright!

Avrupa Icardi'yi bizim baktığımız gibi süper star görmüyor artık. Bizim için takımdan ayrılan Seferoviç neyse Paris için de Icardi o.
Paris için öyle olabilir ama Milan için Giroud un yerine olabilir İcardi marka bir oyuncu her daim first class bir takim isteyebilir ama sorun buda değil İcardinin maaşı ve özel hayatı bile olabilir ben en sevdiğim oyuncunun İcardi olmasına rağmen seneye bizde olacağını dusunmuyorum ama Erden Timura güveniyorum yeri mutlaka dolacaktır Wrigt olabilir belki ama bence daha üst düzey kendini kanitlamis bir isim alınır.

Böyle küçük düşüncelere girseydik şu andaki pozisyonumuzda ve bu oyuncular elimizde olmazdı. İşin diğer bir komik tarafı WRİGHT'a 5 MİLYON EURO vermeyi düşünmek.

20221108_135459.webp

20 m euro bonservis icardiye kimse veremez, paris de istemez. İcardi'nin yerine haji wright isteyenlerin olması türk futbolunun makus talihinde taraftarın rolünü güzelce açıklıyor.

İcardinin bonservisinde çok problem yaşamayız gibi zaten seneye bitiyor sözleşmesi 8-10 bandında alınabilir ama asıl sorun maaşı o maaşı biz tek başımıza ödeyemeyiz. bir iki sponsor bulunursa halledilebilir ama ülkenin şu ekonomik şartlarında sponsor bulmak ta zor.

Genç yaşta beyin kıvrımlarında atrofi erken bunama işareti olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt