- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
BEN @Hayri Cund @Kubat Tokmakçı @Arif Doğan Karakaya @Osman Arabacı ve @Hasan Taysi aynı aractayız havalimanına dogru ilerlemekteyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o aracı hemen durdurunBEN @Hayri Cund @Kubat Tokmakçı @Arif Doğan Karakaya @Osman Arabacı ve @Hasan Taysi aynı aractayız havalimanına dogru ilerlemekteyiz
Geçen hesapladım 300bin kişi üye olsa dahi 1 türk oyuncunun maaşı cıkmıyor.Forma daha mantıklı gibi.300 bin kişi 12 ay boyunca abone olursa o zaman yıllık 2.4milyon euro kalıyor.30 liraya kıyıp üye olunuz yoksa bu özel anlardan mahrum kalırsınız
BEN @Hayri Cund @Kubat Tokmakçı @Arif Doğan Karakaya @Osman Arabacı ve @Hasan Taysi aynı aractayız havalimanına dogru ilerlemekteyiz
12 ay boyunca 300 bin kişi katıl üyesi olursa tahmini 2m euro civarı gelir oluyor %30 youtube %70 gs kalırsa.
Az malesef12 ay boyunca 300 bin kişi katıl üyesi olursa tahmini 2m euro civarı gelir oluyor %30 youtube %70 gs kalırsa.
Gurbetciler 7 Euro12 ay boyunca 300 bin kişi katıl üyesi olursa tahmini 2m euro civarı gelir oluyor %30 youtube %70 gs kalırsa.
Renktaş sırf Havalimanı açısından değil, o bölge de Türk Hava Kuvvetlerinin bir çok karargahı var. Yasak olmasını geçtim Drone'a sinyal bile veremezler.Drone kaldırmak yasak mı bilmiyorum ama şöyle tepe bir yerden görüntü alın yaw kalabalık belli olsun
Kulübün YouTube ile bir anlaşma yapması lazım zaten . Kalan oran ile ilgili kulübe özel düzenleme yapmaları gerekir.Geçen hesapladım 300bin kişi üye olsa dahi 1 türk oyuncunun maaşı cıkmıyor.Forma daha mantıklı gibi.300 bin kişi 12 ay boyunca abone olursa o zaman yıllık 2.4milyon euro kalıyor.
300bin kişi olursa gayet iyi para gelir. Yarın fiyatı artırırsın önemli olan ödeme yapabilen takipçi kitlesine sahip olmakGeçen hesapladım 300bin kişi üye olsa dahi 1 türk oyuncunun maaşı cıkmıyor.Forma daha mantıklı gibi.300 bin kişi 12 ay boyunca abone olursa o zaman yıllık 2.4milyon euro kalıyor.