Çok iyi dizi.Müdürde sarpla kızı dikizliyormuş ağaçlarından arasından.:D

dün ilk kez izledim. Çetin tekindor'ü role pek yakıştıramadım ama bakalım alışabiliriz ilerde.

gençler yakışıklı
kızlar güzel

her zaman ki gibi.

Cetin tekindor'un karısı rolündeki kadın çağataya yavşayacak kesin.

Standart olarak diğer yerli dizileri baz alırsak b.k atılacak bir yapım değil..ezelden beri ilk kez bir diziyi takip etmeye başladım..Ama bizim dizi sektörünün en büğyük sorunu şu ilk 2-3 bölüm çok etkileyici oluyor devamı bir o kadar kötü..Bakalım bunun devamlılığı nasıl olacak

başrolkız satmaz sarp bey evladımızı..

Yusuf olduğu belli lan böyle senaryo mu olur.

Leş

Son bölümü izledim de ters köse yapacagiz diye sacmalamaya gerek yok bence

Geçen fenerli bir arkadaşım aziz için yapacaktı azizi ajan zannediyolar tam komedi

Bizim filmlerde entrika-aksiyon ayarı tutturulamıyor. Daha çok entrika seven millet olduğumuz için Senaristler entrikanın dibine vuruyor. Özgün bir yapım mı, yoksa alıntı mı bilemem ama yakın çekimleri berbat.

Bir zamanlar yabancı sitcomlardan çevriler diziler furyası çıkmıştı o dönem orjinalinden daha akılda kalıcı işlerde çıkmıştı "Dadı, Tatlı Hayat" gibi. İkinci böyle bir dalga gelmesi lazım ama günümüzün senaristleri kendi elimiz değsin diyerek onları da batırmayı becerirler.

Şener Şen diziye katılacak haberleri var.

Necibin yusuf cikmasina sasirdim. Bukadar aptal ve basitce birsey yapacaklarini aklimin ucundan bile gecirmemisdim.

Bensu Soral insan mıdır?
bensu-soral-tatl%C4%B1-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-yalanc%C4%B1lar-asl%C4%B1-1.jpg

Uuzn süredir bu kadar güzel bir Türk kızı çıkmamıştı piyasaya..ama oyunculuk dersen 0 sırf güzellikle nereye kadar ilerleyebilir

Sarp obur bolum Melek'in melekligini alacak gibi

Allah var gittikce gozume guzel gorunmeye basliyor. Oyunculugunu gelistirmesi lazim ama Tr'de guzellik yeter.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt