Alyanak efsane karakter ya 'ulan müptezel' :D

10 bölümdür izliyorum, ezel'in boku olamaz la bu. daha beni şaşırtan tek sahne olmadı.

Köstebek filmini izle sonra tekrar konuşuruk aga.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan yayında olan yerli diziler arasında en çok izlenen dizi.Ezele rakip olamaz ama ezel gibisi 20yılda bir gelir zaten.bukadar kötülemen ilginç.Sektörde daha iyileri varda bizmi göremedik

Kanallar yapım şirketleriyle genelde bölüm başı min 2 saat anlaştıklarından gereksiz sahneler çok oluyor

Şuan yayında olan yerli diziler arasında en çok izlenen dizi.Ezele rakip olamaz ama ezel gibisi 20yılda bir gelir zaten.bukadar kötülemen ilginç.Sektörde daha iyileri varda bizmi göremedik

ben diziye kötü demedim, sadece sürekli ezel'le kıyaslandığı için ezel'in boku olamaz dedim. biraz daha az yürüyüp bakışsalar daha izlenebilir bi dizi olur sanki.

ben diziye kötü demedim, sadece sürekli ezel'le kıyaslandığı için ezel'in boku olamaz dedim. biraz daha az yürüyüp bakışsalar daha izlenebilir bi dizi olur sanki.

Şu durumda diziler 21-24 arasına yayılıyor malesef eskiden 20-24 arası 2 dizi oynardı.Bu durumdan sektörde herkez şikayetçi ama sonuç aynen devam.Dizi uzadıkçada biraz sıkıcı sahneler oluyor tabiki.Ezel zamanında kısa sürüyordu diye hatırlıyorum tam emin değilim.

Alyarak dedi lan :D

Çok iyi bölümdü. Çetin Tekindor muhteşem oyuncu efsane.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt