Tuba Ünsal katılmış diziye <3

C5IRwjCWMAAGPSB.jpg

Tuba >>>>> Bensu

Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.

tuba nın ne işi var bu dizide ilginç oynadığı en iyi dizide budur heralde heb malca projelerde oynayıb kendini harcadı

Başlarda izliyodum da baktım monoton olaylarla aklı sıra heyecanı artırıp seyirciyi oyalıyo bıraktım. Her hafta kardeş olduklarını öğrenmeyi, sarp'ın kebapçıya yakalanmayı teğet geçtiği enteresan dizi. Bu arada Sarp'la kebapçının tetikçisinin (adını unuttum Ezel'deki Temmuz) dizleri üstünde yumrukalaşacak kadar costukları, sonunda kızın aralarına girip ikisinin silahını kendi kafasına dayadığı kavga da gördüğüm en kolpa ve komik dövüş sahnelerinden olabilir.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konunun içerde (Musap Aydınlı) olarak revize edilmesini öneriyorum, teşekkürler.

Hiç izlememiş olan birine önerir misiniz diziyi ?

türk dizilerini kıstas olarak alırsak klasik türk dizilerinin 1 tık üzerinde. ama kıstas amerikan dizileri ise tavsiye etmem. ilk başlarda gerçekten iyiydi ama iş artık yılan hikayesine döndü. her bölüm senaristin seyirciyi ters köşe yapma çabalarıyla geçiyor.

ilk bölümlerde bir olay oluyordu. hah diyorduk celal yakalanacak şimdi. ama bir şekilde atlatıyordu. tamam bu olay 1 olur 2 olur seyirci şaşırır, vay der ama her bölüm olunca bayıyor. artık kim köşeye sıkışırsa sıkışsın nasıl olsa bir yolunu bulur paçayı sıyırır, bir flashback verirler kurtarırlar havasında izliyorsun diziyi

Baslayinca, insan illaki bitirmek istiyor ve hasbelkader devam izlemeye calisiyor... Ama dizinin böyle basit gidecegini bilseydim, hic baslamazdim. Ters köse yapmak icin, cok fazla zorlayan, seyirciyi sasirtmaya yönelik cok fazla görüntüler cekiliyor.

Geri
Üst Alt