Gördüğüm kadarıyla müdür malından kurtulmuşuz.

Daha ne olsun! Dizi The Walking Dead'e bağladı.

Dizi kurgudur. Gerçekle alakası olmasını beklemem. İzler eğlenir geçerim. Ama dün gece müdürün ölüm sahnesi yok artık dedirtti. Çelik yeleksiz operasyona gitmesini kafama takmıyorum bile. Onu bile hoş görürüm. Yelek kirlidir; kuru temizlemeye vermiştir. Ama kurşunları yedikten sonra yürüyüşe çıkması...

Bu dünkü saçmalıklardan sadece biri.
Ben de göz ucuyla baktım pek izlemedim rezillik ama 27 haftadır falan.

gayet güzel gidiyor. Çağatay ulusoy harbi oyuncu olmuş.

yusuf müdürün celalin adamı olacağını tahmin etmiştim hep.

telefonları toplamasının nesi saçmalık anlamadım, belki bir iz çıkar diye almış olabilir.

yeleksiz gitmesini ise operasyona gidiyorum diye yola çıkmadığı için giymemiş olduğunu düşünüyorum.
kebapçıya gittikten sonra akşama kadar sarpın peşindeydi. Senarist ölecek diye yazmış yelek giymiş giymemiş o kadar önemli değil kafasından da vurabilirlerdi sonuçta.

vurulduktan sonra ayakta yürümesi evet abartı ama olsun kendini izlettiriyor. bizim takım gibi değil :)

final sahnesi miymis o

1. ezel
2. suskunlar
3. icerde

15-25 bolum aralarini abartmasalar dahada guzel olucakti ama yinedede efsaneler arasina girmistir.

haydaa, son fragman da karısıktı zaten. ogrenmısler,bu da ters kose cıkarsa ben ıcerdeye gırecem bu sefer.

umarım öğrenmişlerdir , görünen o .

fakat ters köşe için şu da olabilir.

kebapçı bilerek sarp'a mert'in kardeşi olduğunu öğrendirir. Mert'te oyun olarak görür sarp'ı yakalar .

at fava bekle

Geri
Üst Alt