Bu diziyi ezel ile mukayese edenler vardı birde. 1 metreden herkes birbirine sıkıyor, ölen yok. Çetin Tekindor'un oyunculuğu harici bomboş diziydi.

ben hala o kesme sahnesinde kaldim, dikkat ederseniz sarp karnindan defelarca vuruluyor yerinde zipliyordu kursundan dolayi :D

Kanalın baskısı ve seyirci tepkisinden çekinerek sonunu değiştirmişler çok net.

Ulan madem bu kadar saçmalayacaktınız Melek'i neden öldürdünüz bırakın oda yaşasaydı çifte düğün yapsalardı hatta Coşkun ile Sarp'ın annesini de evlendirseydiniz hatta ve hatta Sarp'ın yanında ki saf çocuk ile Cemal'in yanındaki kızda yıldırım aşkı ile birbirine bağlansalardı onlarda evlenselerdi

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ünal Aysal dönemi & Dursun Özbek dönemi;

DCtr0aUXcAQKCuM.jpg

Yılmaz brothers ipini güzel çekti Celoşun.Yanlız Ç.Tekindorun hapishanedeki oyunculuğu muazzamdı.Çoşkunada ayrı parantez açmak lazım.Diziye iyi renk kattı.

Çetin Tekindor' hapiste oynadigi sahneyi Ezel bile yapamadi. Agzim acik izledim adamin oyunculugunu.

finalin kurgulanması ve senaryolaştırılması bayağı bayağı kötüydü. hani şöyle puanlayacak olsak geçen bölüm finaldi deseler finale 8-9 puan verebilecekken bu bölüm finaldi deyince puan max 6 olur. gereksiz yere 2 saatlik bölüm çekmişler. heyecan, aksiyon desen geçen bölümün çok daha altında kalmış. biraz daha inceleyecek olursak;

şimdi arkadaş geçen bölüm sonunda celal yakalanmış, içeriye tıkılıyor. ama sen hop davut'u gösteriyorsun diziyi 1 bölüm daha uzatıyorsun. pekala anladık ama madem uzatıyorsun bir şeylerin değişmesi lazım. finalin içindeki o tırların hemen organize edilip celal'i kaçırması, 2 vs 2'de kurşunların yılmaz kardeşleri es geçmesi falan saçmalıklarını saymaz da direkt sonuna gelirsek finalde iyiler tarafından kimseye bir şey olmadı, o kadar ki tünelde vurulan polisler bile canlanmış. bari onlar öleydi be mübarekler. 38'de ne ise 39'da da aynı şekilde kaldı. kötüler tarafında da celal kendini astı. eee geçen bölümün sonuna ekleyeydiniz o sahneyi final deyip bitireydiniz. çünkü 1 bölüm daha uzattınız ama seyirciye farklı hiç bir şey sunmadınız. bu sebeple kötü bir şekilde final yaptı bu dizi. sarp'ın ya da mert'in ya da ikisinin de ölmesi dizi açısından çok daha iyi bir final olurdu. ha böyle oldu noldu, sanırım Türk halkı sevindi

Geri
Üst Alt