Cevap: İddaa Kuponlarımızı Paylaşalım...
Aalesund-Molde Üst
Ceara-Avai Üst
Sevilla-Malaga Üst
Bir iddaa kuponunun hikayesi ;
İstanbul'un bir kaç hafta daha süreceği şu güzel havalarını değerlendirmek üzere geziyordum Taksimde. Cep telefonundan girip yapmıştım kuponu. Eve geldiğimde Aalesund-Molde maçı bitmiş olması lazımdı ve girdim siteye baktım , maç 1-3 bitmiş.. (hoş ondada goller 80 den sonra gelmiş)
Ceara maçı dk90 2-0

Yattım dediğim andaaaaa... Tınnnnnın diye bir ses.. Dedim kulağım çınlıyo heralde :ays:
Hayır çınlayan kulağım değildi. Futbol24'ün insanı yerinden hoplatan O 'GOL SESİ' idi..
Ceara gol atmıştı. 3-0 olmuştu maç. Ve o yazı 'FT :happynew:
Yaktım arkasından büyük bir keyifle sigaramı
Sıra gelmişti Sevilla-Malaga maçına. Ben yine o siteden takip ediyordum. Maçı Ntv Spor verdiği halde.. Bir nevi o sitenin bana şans getirdiğini düşünüyordum.
Maçta ikinci yarı başlamıştı. Dk 55 2-0 .. Olcak olcak :Z9:
Dk 65 2-0 birazdan gelir gol :b5:
Dk 70 2-0 ee hadi ama :ays:
Dk80 nooluyo laaaaaaaaaaaaaaan burda:31::31: :tank: dedim ve açtım Ntv sporu dk 84 Malaga frikik kullanıyor. Tam topa vuracaktı kiii?? Elektrikler kesildi

@@@@ Çaresizce beklemeye başladım .. Neyseki elektrikler gelmişti. Hemen PC yi açtım. Futbol24 e girdim veeee işte o an..!
Ne Bursa'dan dı bu gol haberi nede bir yanlış anons

2-1

Yani abi diyeceğim şu ; Ne yaparsan yap, tırnaklarını yemeden sıkıntıya girmeden rahat rahat hiç bir kupon tutmuyor