165 Dortmund - Bayern Munich üst 1.50(Bayern,4 hafta sonunda Robben'in de takıma katılışı ile galip geldi.Dortmund 4 hafta boyunca sadece ilk hafta maç kazandı,tam tersi olarak da Bayern 4 hafta sonunda galip geldi. 80.000 kişilik stadda gollü bir maç olabilir.
194 Middlesbrough - Ipswich Town 1 1.55(M.boro 5 haftada 10 puan topladı,ipswich ise 5 haftada 2 puan ile ligde sondan 2. , M.boro sahasında kazanabilir.
205 Huddersfield - Brentford üst 1.70(Huddersfield'i bir renktaşın tavsiyesi üzere takibe aldım

Gerçekten de evinde gollü maçlar çıkaran takım,İngiltere 1.Ligi'nde en golcü takım.Gollü bir maç olabilir.
219 Rotherham United - Morecambe 1 1.40(Rotherdam 6 haftada topladığı 15 puan ve averaj ile lider durumda,sahasında 3'de 3 yapmış.Morecambe ise 6 haftada 4 puan toplayabilmiş.Rotherdam sahasındaki maçı kazanabilir.
309 Galatasaray - Beşiktaş 1 1.50(Ayhan,Emre Güngör,Gökhan Zan,Linderoth gibi sakat oyuncularımız ve yorgun olan milli oyuncularımıza rağmen ben bu maçı kazanacağımızı umuyorum.Sahaya çıkan 11 kişi ve yedek klübemiz kazanmak için çalışacaklar.İnşallah sakatlık görmeden kazanırız bu maçı.
306 Espanyol - Real Madrid 2 1.35(Real Madrid'in yaptığı transferler ortada,Espanyol 2 sene önce sahasında yenmiş Madrid'i ama,şuanki Real Madrid kadrosu bu maçı farklı bile kazanabilir,Real Madrid kazanacaktır bu maçı.
11.2 oran var, ben kaç misli yapacağımı bilmiyorum,ama güzel bir kupon oldu gibi.