Cevap: İddaa Kuponlarımızı Paylaşalım...
26 Mayıs Perşembe Kuponu
563 – L.A. Galaxy – Houston Tercih:1 Oran: 1,60
Ev sahibi ekip, evinde oynadığı 5 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligde 4 haftadır da kaybetmiyorlar. Konuk ekip ise tam aksine deplasmanda hiç kazanamadı ve 4 haftadır maç kazanamıyorlar. İki ekibin birbirleri ile oynadığı son 5 maçın 4’ünü L.A. Galaxy alırken bir maç berabere bitti. Bu süreçte L.A. Galaxy, rakibinden sadece 1 gol yedi. Juninho lu, Donovan lı kadrosuyla L.A. Galaxy’nin kazanacağını düşünüyorum.
571 – Gaziantep B.Bld. – Tavşanlı Linyitspor Tercih:1 Oran: 1,60
Tavşanlı Linyit, bu sezon gösterdiği performans ile alkışı hak ediyor. Gaziantep B.Bld. ise Bank Asya'ya yükseldiğinden beri bildiğim kadarıyla ligdeki en üst konumuna / performansına erişti. İki takım da normal sezonda gösterdikleri performans ile bu noktaya gelmeyi hak etmişti bence. Tavşanlı Linyit oldukça iyi performans sergilerken son 6 maçını kazanamaması ve ilk maçta da rakibine evinde yenilmesi, sezon sonuna doğru başlayan performans düşüklüğünün hala devamlılık arz ettiğini gösteriyor. Bu da onların şansını oldukça azalttı bence. Normal sezonda iki ekip arasında oynanan iki maç ta berabere bitmişti. Zinciri lehine kıran Gaziantep B.Bld. oldu. bu maçta da şanslı tarafın Gaziantep B.Bld. olduğunu düşünüyorum.
580 – Trelleborg – Syrianska Fc Tercih: 1 Oran: 1,65
Lige aldığı 3 mağlubiyet ile başlayan Trelleborg, sonrasında oynadığı 6 maçta da yenilmedi. Evindeki son 2 maçı da 3 gol atarak kazanmayı başardı. Konuk ekip ise 1. Lige yükseldiği sezonda, özellikle evinde aldığı ve alacağı sonuçlar ile tutunmaya çalışacağını şimdiden gösteriyor gibi. Bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçı da kaybetti ve hiçbirinde gol atmayı başaramadı. Ev sahibi ekipte golcü oyuncu Pode son lig maçında oynamadı. Fakat sezona iyi başlayan Haynes ve Jensen’in forma giydiği takdirde skor üretmede sıkıntı yaşayacaklarına inanmıyorum. Ev sahibi ekip kazanır.
593 – Longford – Wexford Tercih:1 Oran: 1,40
Deplasmanda şu ana kadar etkinliğini arttıramayan Longford’un sadece ev sahibi olduğu maçlardaki performansı ile ligin üst sıralarında olması zor gözüküyor. Evinde etkili olan Longford , 4 maç aradan sonra lider Shelbourne’e deplasmanda yenilerek yenilmezlik serisini sonlandırdı. Konuk ekip ise ligde sadece 2 kere kazanabildi. Her ne kadar iki maçı da deplasmanda alsa da iki ekip arasındaki ilk maçı 2-0 kazanan Longford, evindeki maçta da rakibini yenecektir.
Liglerinde bitmesi ile iddaa listesi iyice daraldı. Sürpriz maç aramak ta zorlaşıyor. O yüzden makul oranlı bir kupon yapmaya çalıştım. 5,91 oranlı bu kuponumu oynayacak arkadaşlara şimdiden bol şans diliyorum.