Cevap: İddaa Kuponlarımızı Paylaşalım...
avrupa ligi maçları için tahminlerim, umarım kupon yapacaklara bir faydası olur.
620 : Standard Liege - Helsinborg
S.Liege bu tura şampiyonlar ligi elemelerinde süpriz bir şekilde Zürih'e elenerek geldi , lige kötü başladılar. Helsinborg ise bir önceki turda Bnei Yehudayı her iki maçtada (0-1 ve 3-0) yenerek rahat bir şekilde bu tura yükseldi , 21 haftası geride kalan İsveç liginde liderler ve sadece AIK deplasmanında kaybettiler. 1,45 oran bana riskli geldi , bunun yerine karşılıklı gollerin olacağını düşünüyorum ve üst seçeneği bana daha mantıklı geliyor. ÜST Oran:1,50
623 : Metallist Kharkiv – Sochaux
Metallist 6 haftası geide kalan Ukrayna liginde 3 galibiyet 3 beraberlik ile Shaktar ve D.Kiev'in ardından 3. sırada yer alıyor , Sochaux ise Fransa liginde ilk 2 haftada henüz galibiyet alamadı, geçen seneye göre daha güçsüz bir takım. Denk güçlerin maçı gibi gözüksede daha formda olan Metallist sahasında kazanır. MS 1 Oran:1,90
613 : Steau Bükreş – CSKA Sofia
Kağıt üstünde Steau daha güçlü bir takım gibi gözüksede bence birbirine denk takımların eşleşmesi. Turu kimin geçeceğini kestirmek zor ama saha ve seyirci avantajı ile Steau zorda olsa kazanır. MS 1 Oran:1,60
615 : Beşiktaş – Alaniya Vladikavkaz
Bu maçın tek ihtimali var , Beşiktaş çok rahat kazanır. 1,15 çok düşük bir oran o yüzden benim tercihim her iki yarıda da Beşiktaş üstünlüğü. İY 1 / MS 1 Oran: 1,55
603 : Legia Warszawa – Spartak Moskova
Önceki turda Gaziantepspor karşısında izlediğimiz Legia , S.Moskova ile kıyaslandığında sadece savunma yapan zayıf bir takım. Antep'in başaramadığını S.Moskova başarır , her iki maçıda zorlanmadan kazanır diye düşünüyorum. Oran oldukça cazip. MS 2 Oran:2,10
616 : Bursaspor - Anderlecht
Bu maçta gönlüm Bursaspor galibiyetinden yana olsada , 2,5 gol üstü bana daha mantıklı bir seçim gibi geliyor. Karşılıklı goller izleriz , umarım Bursaspor daha fazla atan taraf olur. ÜST Oran: 1,70
628 : Maribor - Glasgow Rangers
Şampiyonlar ligi elemelerinde elenen iki takımın eşleşmesinde, Malmö'ye elenen G.Rangers , M.Haifa'ya elenen Maribor ile karşılaşacak, Rangers'ın işi hiç kolay değil , Maribor evinde kolay kaybetmeyen bir takım. Ligde 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ile lider durumdalar. Saha ve seyirci avantajı ile Maribor yenilmez. ÇŞ 10 Oran: 1,37