Cevap: İddaa Kuponlarımızı Paylaşalım...
Tüm arkadaşlar yorumlarını yaptıktan sonra,biraz da benim yorumlarıma katlanın
Bugünkü bültene baktığımda gördüğüm ilk şey riskti.Bugün resmen,risksiz,kolay gelebilecek pek bir maç görünmüyor.Yine de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve tespitlerimi aktarıyorum.
Birmingham - Milwall karşılaşmasıyla başlıyorum.Birmingham lige fena başlamadı.Kendi evinde Coventry'i 1-0 geçtiler.Diğer karşılaşmalarda da mağlubiyet yüzü görmediler.Aynı şekilde Milwall'ın da ligde Southampton maçı dışında mağlubiyeti yok.Çok zorlu bir maç olacak.
karşılaşma ile ilgili tahminlerim şu şekilde olacak.Sistem kuponları için Birmingham galibiyeti,handikap kuponları için handikap 0,misli kuponlarında da 10 çifte şans değerlendirilmelidir.Birmingham'ın tek farkla kazanmasını bekliyorum.
aalborg Nordjenland - Bu karşılama için fazla birşey yazmıycam.Aalborg ilkyarıdan itibaren üstünlüğünü gösterir.
Ofspor - Konya şeker - Sistem kuponumda 1-0 açık değerlendirdim.
Thun - Sion - Thun galibiyeti favorimdir.
Vasaa - Turku - Turku son haftalarda çok formda.Son karşılaşmada da ligin en güçlü ekibini devirdiler.Bu formunu devam ettirirler.1.90 oran ile Turku galibiyeti çok makuldur.
Osasuna - S.Gijon. - Bu karşılaşma için de fazla birşey yazmayacağım.Osasuna,A.Madrid maçında oynadığı topun yarısını oynasın,Gijonu 3 ler.Gerçekten müthiş bir ortasahaları var.Osasuna büyük bir sürpriz olmazsa,bugün kazanacaktır.
Böylellikle sistem kuponumuz oluşmuş oldu.Gelir gelmez bilinmez,ama zor bir kupon olduğu su götürmez gerçek.Bugün bülten gerçekten çok zor.
Yeni başlayan liglere girmemeye çalıştım.Özellikle İtalya ve Türkiye'ye.Maçları yorumlamışken kuponumu da paylaşayım

Bol Şanslar arkadaşlar..