- 10 Nisan 2013
- 58.858
- 42.160
- 3.943
İyi değil mi sence Refikcimbjk bizim maçı olimpiyatta oynayacakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi değil mi sence Refikcimbjk bizim maçı olimpiyatta oynayacakmış
Gereken ne ise yapıldı.
murhan hoşuna gitmeyen mesajları sildi renkdaş ondan da bahsetsenBerat önce sen ayıp ettin kardeşim ahmet abiyle makara yaptın ama ahmet abi de o kelimeleri yazarak hata yaptı sonra Özür diledi sende biliyorsun ki ahmet abi kimseyi kırmak istemez ikinizde adamsinız sıkıntıya gerek yok.
Geç yapılmasında haklısın Murhan'ın hatası kendisinin kulağınıda çekeceğim Berat.Mesajı ben yeni gördüm ve gördüğümde de konuda gereken neyse yaptım.neden geç yapıldı
neden ben öyle bir mesaj attığımda çapraz sorgulamaya maruz kalıyorum
Bahsedeyim kardeşim orda da adaletsizlik yapıldı Berat a evet o konuda sonuna kadar haklı.murhan hoşuna gitmeyen mesajları sildi renkdaş ondan da bahsetsen
Geç yapılmasında haklısın Murhan'ın hatası kendisinin kulağınıda çekeceğim Berat.Mesajı ben yeni gördüm ve gördüğümde de konuda gereken neyse yaptım.
ahmet kılkoparan abimize son 40 günde 2.myc verildi
2 kişi yüzünden
1. prandelli
2. berad
vay anasını
daha estetik olduğu için öyle yazdımKolkoparan oldu Kılkoparan
Düşene de bi tekme ben atim dedin herhalde
Murhan geçen de benim bu başlığımı kilitledi sebebini de anlayamadım bir şey yazmış ama.
https://www.gscimbom.com/forum/f116...urkiye-kupasi-finali-bursada-oynanacak-93401/