İDDİA: Beşiktaş - Galatasaray Derbisi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda

stad yetismeyecegi icin final orada oynanacak konusunun kalmasi olmaz. :) sen mesaj bir nevi kilit mesajiydi :)

ne kadar rezalet bir moderator oldugunu bu gece butun dunya gordu
forumtr falan teklif yollayalım diyordu seni ölçmek için beni görevlendirmişti
daha tartışma bitmeden konuyu terkettiler
şansına küs bi deha böle şans ayağına gelmez seni kurtarcaktım gscden

ne kadar rezalet bir moderator oldugunu bu gece butun dunya gordu
forumtr falan teklif yollayalım diyordu seni ölçmek için beni görevlendirmişti
daha tartışma bitmeden konuyu terkettiler
şansına küs bi deha böle şans ayağına gelmez seni kurtarcaktım gscden

1n 8erat we tru5t

bence forumun kalitesi açısından gsc yönetimi biran önce şu trollemelerin önüne geçmeli. 41bin mesajının 40bini konu dışı, gereksiz içeriklerle dolu olan üyelerin yüzünden forumun kaliteli insanları ceza alıyor. burası öncelikle bir spor forumu, yeri gelinir gülünür, eğlenilir ama her konuda birilerinin yorumlarını, düşünceleri küçük görmek, alaya almak hoş bir davranış değil. üstüne üstlük de konusu sabote edilen üye de karşılık verince 2 hafta ceza alıyor. troll kardeş de muradına eriyor, ceza almadan yeni trollemelerine devam ediyor

Bu ön denetlemeninde vadesi kısa sürecekse, öncekiler gibi yine denetlemeden çıkınca sağa sola saldıracaktır. Ona gaz veren arkadaşlarınıda unutmamak lazım. Devamlı gazlıyorlar sağı solu. Kendileri eğleniyor cezayı başkaları çekiyor. Berat sadece bir tanesi.

Eskiden, üye olmadan önce forumu okurdum. Bi başkaydı o zamanlar. En azından kaliteli postlar atılırdı. Şimdilerde ise bir Mırc havasına bürünmüş forum.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt