İddia | Culio Orduspor'da, sırada Stancu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedim Türkmen: "Culio'ya 4 yıllık imza attırmak istiyoruz"

Orduspor'un gözü Culio'da

3 Ağustos 2011 17:37 | NTV Spor ve Ajanslar

Orduspor Kulüp Başkanı Türkmen,"Galatasaraylı Juan Emmanuel Culio için bonservis bedelinde indirim yapılırsa transferi bitirmek istiyoruz"dedi.

Orduspor'un gözü Culio'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yaptığı açıklamada, Galatasaray'dan Juan Emmanuel Culio'yu transfer etmek istediklerini söyledi.

Söz konusu futbolcunun transferi konusunda Galatasaraylı yöneticilerle görüşme halinde oldukları belirten Türkmen, ''Galatasaray kulübü futbolcusu Juan Emmanuel Culio için istediği 2 milyon euro bonserviste indirim yaparsa transferi bitirmek istiyoruz'' dedi.

Kulüp olarak bonservis ücretini düşürmeye çalıştıklarını dile getiren Türkmen, ''Juan Emmanuel Culio, iyi bir oyuncu. Bu oyuncuyu almayı çok istiyoruz.Ancak bonservisi konusunda bir anlaşmazlık var. Futbolcuya vereceğimiz paradan yana bir sıkıntımız yok. Ancak kulübüne ödeyeceğimiz bonservis bizim bütçemizi zorluyor. Bu transferi hocamızda istiyor. Galatasaray Kulübüne futbolcuyu istediğimizi resmen bildirdik. Şu anda görüşme halindeyiz. Eğer şartlar oluşursa futbolcuya 4 yıllık imza attırmak istiyoruz'' diye konuştu.

Türkmen, bu transferin gerçekleşmesi halinde başka transfer yapmayı düşünmediklerini kaydetti.

Cevap: Nedim Türkmen: "Culio'ya 4 yıllık imza attırmak istiyoruz"

Ya satmayın şu adamı işte.

Ozaman gonder kiralik gitsin. Ilk 11'e girmesi zor bu sene.

Lassana Diarra geliyor beyler ne Culio'su ?

Cevap: İddia | Culio Orduspor'da, sırada Stancu var

çapımız geçen sene nekadar düşükmüş ya. culio hakettiği takımlarla anılmaya başlamış.sevindirici.

Pino Stancu dururken Culio gidiyor gerçekten de çok şaşırtıcı

Stancu gitmeli, Culio kesinlikle kalmalıdır.. Culio müthiş profesyonel bir oyuncu ve yedek kulübesinin kalitesini arttırır.. Ayrıca oyunu elde tutmak için sonradan oyuna girdiğinde topu ayağında tutabilecek teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu Culio.. Bunların planı yapılıyordur Fatih Terim'e güveniyorum.. Giderse de zaten kesin yerine bir oyuncu alınacaktır ondan gidiyordur.. Bence yine de kesinlikle kalmalı..

Gtsin topu ayaginda cok fazla tutuyor, oyunu yavaslatiyor, bize daha kaliteli oyuncular lazim

Orduspor Başkanı Culio'yu İstediklerini Açıkladı

Orduspor başkanı Nedim Türkmen Galatasaray forması giyen Culio'yu istediğini açıkladı ve transfer hakkında bilgi verdi..
taraftar-soruyor-nedim-turkmen-yanitliyor-2443430_8095_o.jpg

Nedim Türkmen ; "Galatasaray, Culio için istediği 2 milyon euro bonserviste indirim yaparsa transferi bitirmek istiyoruz. Culio, iyi bir oyuncu. Bu oyuncuyu almayı çok istiyoruz. Ancak bonservisi konusunda bir anlaşmazlık var.Futbolcuya vereceğimiz paradan yana bir sıkıntımız yok. Ancak istenilen bonservis bütçemizi zorluyor.Galatasaray Kulübüne futbolcuyu istediğimizi resmen bildirdik. Şu anda görüşme halindeyiz."

Gideceğini sanmıyorum.

İkisi de defolsun gitsin problem olmaz. Culio Sarp-Barış gibi futbol katillerinin yanında bize iyi görünmüş olabilir ama yine de vasat adam. Bi kere çok ağır bi adam, kondisyonunu ayarlayamıyor gereksiz koşuları yüzünden 60-70 civarı kopuyo oyundan, defansif olarak çok kötü, ofansif olarak idare eder ama çoğu atakta yaptığı şey topu alıp taç çizgisinin oraya gidip orada beklemek oluyo genelde. O çizgide ne görüyosa Culio bi sormak lazım. Ya gitsin ikisi de kısaca, gereksiz herifler.

2 milyondan aşağı gidecekse otursun abi kime ne zararı var.

Başkan yine şom ağzını tutamamış:D, Ordu hemde Galatasaray'da santrafor transferi yapacak.

2 milyonuda daha indirecekler :D

culio gidiyorsa, ayhanda gitsin, aydin da, pino da, stancu da, tam bir temizlik olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt