İDDİA: Takım Kasımpaşa Maçı Öncesi 3 Gün Kamp yapacak!

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
ali naci küçük @nkucukk · 3 dk.3 dakika önce

ÖZEL....Galatasaray Yönetimi, Kasımpaşa maçı öncesinde sarı kırmızılı futbolcuların Florya'da 3 gün kamp yapması kararını aldı.

ali naci küçük @nkucukk · 2 dk.2 dakika önce

Buna göre Galatasaray takımı, Kasımpaşa maçı öncesinde Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Florya'da kampa girip tesislerde kalacak

ali naci küçük @nkucukk · 52 sn.52 saniye önce

Takım bütünlüğünün oluşması ve futbolcuların daha fazla sorumluluk alıp bir arada zaman geçirmesi adına bu karar alındı.

ali naci küçük @nkucukk · 25 sn.25 saniye önce

Galatasaray yönetiminin aldığı bu karar akşam saatlerinde futbolculara SMS yolu ile bildirildi

kamp yapmakla sorunun çözüleceğini sanıyorlar. 365 gün aralıksız kamp yapsalar zerre birşey değişmez. sorunun çözümü belli.

Kamp yağınca Leşçuk-Rezil-Veysel falan daha iyi futbolcu olacaklar herhalde...

Bunu Almanya da küme düşmemeye oynayan takımlar yapar her sene. Düşünün yani.

I am the one who knocks!

HG Albayrak :) Albayrak = Kamp.

Bence iyi oldu. Çünkü her antrenman ve her maç sonrası eve gidiyorlardı. Biraz akılları başına gelir umarım 3 gün boyunca Florya'da.

Yetmez gaz odalarina da almak lazim. Birgun oldurmedigim her ruhsuz icin bana kufur edeceksiniz...

Selçuk'la Burak'ı Mustafa Sarıgül'ün yaptırdığı soyunma odalarına kitlemek lazım.

Sorun takım bütünlüğü değil yeteneksizlik

kovun ulan artık şu prandelliyi adam 5 ayda takıma bi gram bişey katamadı 1 yıl kamp yapsa ne yazar. zorla güzellik olmaz taraftar sildi artık adamı

Ulan 3 gün kamp yapan takım daha çok mağlubiyet yaşar baskıdan.

Bunu yapinca düzelicez herhalde. Siz hala bazi isimleri a2 ye göndereceginize arkadaşlik ortami yaratiyoruz diyorsunuz. Bu zihniyetle havanizi alirsiniz. Üzülen biz olacagiz herzaman oldugu gibi.

Kasımpaşa dan hemen karşı hamle geldi , onlarda 4 gün kamp yapacakmış :(((

Sorun takım bütünlüğü değil yeteneksizlik
Maalesef bu doğru ama şu anki şartlarda bu kadar rezil bir performans sergileyen oyuncu topluluğu üzerindeki kontrol mekanizmasını sıkılaştırmak yanlış bir adım değil bence. Tek başına kamp yapıyor olmanın yaşanan sıkıntıyı gidermek için yeterli olmadığında hemfikiriz. Bununla birlikte profesyonellikten uzak olan isimlerden maksimum verim alabilmek için kafalarına vura vura eğitim vermek gerekiyor. En azından yerlerine daha doğru adayları bulana dek bu şekilde olmalı. Kadroda bu saatten sonra asla yer almaması gereken isimler de var tabii. Bu konuda da ivedi bir çalışmanın yapılması şart. Lakin teknik adam değişikliği yapılmadan ben bunların hakkı ile yerine getirilebileceğine inanmıyorum.

Isterse 31 gün kamp yapsınlar Prandelli def olmadıkça bunlar boş iş.

İstediğiniz kadar kamp yaptırın , bir işe yaramaz. Şu an için yapılacak en doğru şey, 7-8 oyuncu ile ya sözleşmeleri fesh etmek ya da kadro dışı bırakmak. Devre arasına kadar dar/düzenli bir kadro ile mücadele etmek ve bu kadroda ısrarcı olmak

Eldeki malzeme :

Muslera,Sinan
Sabri,Chedjou,Semih,Koray,Zan,Telles
Melo,Hamit,Emre,Furkan,Sneijder
Olcan,Bruma,Umut

3 gün kampla rezil selçukla burak birer gerrard ve rooneye dönüşecek diyolarrrrrr

Geri
Üst Alt