İDDİA: Takım Kasımpaşa Maçı Öncesi 3 Gün Kamp yapacak!

selçuk geceleri kamptan kaçar özel uçağıyla londra yapar gelir :D

Insallah kasimpasa yener , dualarimiz seninle Shota .. Prandelinin bileti , selcuk/burak dangalaklarin bileti senin elinde

Bir işe yarayacağını düşünen var mı bunun gerçekten allah aşkına ?

Radikal kararlar lazım. Burak ile Selçuku süresiz kadro dışı bırak bakalım öbürlerinin kafasına dank etsin de adam gibi koşup mücadele edip oynasınlar.

I am the one who knocks!

+1-2 günde matematik-türkçe-felsefe kamplarına da sokun,azcıkta bilgi versin kafalarına.

Eşleriyle tatile göndermekten mantıklı en azından..

Böyle seyler güzel, ama bunlar devamli yapilmaz. Hele hele yabanci oyuncular gelemez böyle birseye. Bunun dissiplinini ne Albayrak nede Prandelli saglayacak insanlar degil. Ama bir kac kere yapilmasi, takimin bir bütün olabilmesi adina iyi olabilir. Feldkamp zamaninda yapardi bunlari uzun uzun, adamda nazi dissiplini sifir taviz vardi. Ne Cassio Lincoln nede Hakan Sükür taniyordu. Feldkamp, Gerets ve Terim disinda zaten kimse takim icinde dissiplin saglayamadi son yillarda. Hele hele yönetimin istifasi ile su son ayda, takimda herkes istedigi gibi at kosturur oldu.

Kampin faydasi olacagini sanmiyorum daha somut cezalar lazim

Burak ile Selçuku kadro dışı bırak, 1 hafta kamp gibi etki yapar.

Burak,selçuk,veysel gibi kalitesiz yerliler kadro dışı kalmadan istersen mourinho gelsin bu takımdan bir cacık olmayacak.Albayrak 3 günlük kampta moral verir yerlilere ''ne istersunuz aslanlarum,allah sizden razi olsun (ne yaptılarsa),ay lav yu selçuk,kiral burak deyip bunları 3 gün yıkar yağlar ondan sonra oturur yine tribüne sanki 3 günde messi olacaklarmış gibi izler.Kasımpaşa ilk yarıda handikap yapınca da oynamayan pandeve,brumaya falan sallar sonra ertesi gün kahvaltıda burakla selçuğa elleriye sucuk yedirir..

bence süper uygulama 4-0 kaybetmeyiz 2-0 kaybederek bu maçı da savuşturuyoruz diye düşünüyorum.

Ahanda buraya yazıyorum yerlileri kazanalım derken Alaturka yöntemlerle yabancıları kaybedecekler. Sneijder gibi adamı böyle canın sıkıldığında 3 maç kampa sokamazsın.

Hala daha kamp diyorlar ya kafayı yiyecez

Sent from my iPhone using Tapatalk

seve seve göndereceksiniz prandelliyi

Geri
Üst Alt