İDDİA: Takım Kasımpaşa Maçı Öncesi 3 Gün Kamp yapacak!

İtalyan kovulmadıgı sürece istedigin kadar kamp yap ne degisecek allasen.Adam antrenör felan degil.Lecce'yi yönetecek adama Galatasaray'ı teslim ettiniz adam kuruttu bizi be.Gelen giden 4 atıyor.İlla Kasımpaşa'dan da mı 4 yiyelim arkadaş.Kovsanıza lan şu adamı.

Prandelli kaldığı sürece değişen pek birşey olmaz.

ya sözün,herşeyin bittiği yerdeyiz.ama yönetim kör çıktı iyi mi...şimdi yeni yönetime ,albayraka küfür mü edelim yani?

Ahanda buraya yazıyorum yerlileri kazanalım derken Alaturka yöntemlerle yabancıları kaybedecekler. Sneijder gibi adamı böyle canın sıkıldığında 3 maç kampa sokamazsın.

Aman olsun be Ömer. Sneijder kim ki. Sabri, Selçuk mutlu olsun.

Tabi ki kinaye. Ama eminim ki şu an camiada bunu düşünen kişiler (hatta belki de yöneticiler) var... İnanıyorum buna...
Şampiyon olmayalım. Onlar mutlu olsun. Küstürmeyelim. ŞL ne gitmeyelim. Avrupaya hiç gitmeyelim ama onlar mutsuz olmasın düşüncesine sahipler.

pandeve laf eden arkadaşlar bu adamı ne zaman 90 dk. sahada selçuksuz buraksız arkasında sneıjder tek forvet kanatlar ıslıyor olarak ızledınız adam maca cıkmıyor clde bı anda 3 gol atmasını mı beklıyoruz anlamadım pandev mutlaka 11 de başlamalıdır burak denen yeteneksizin yerine

kasımpaşa maçında furkan ve sinan gümüş girer kadroya bruma ve emre çolak kadro dışı kalır.bu hep böyle devam edecek.yanlış yanlış üstüne.Allah belanızı versin yönetim gibi.

Son düzenleme:
Bu sms olayının arkasından aysal-terim kavgasına benzer bir selçuk-albayrak kavgası çıkmasın :D

3 günlük kamp herşeyi iyi yapmaz daha kötü yapar.

Bu adamlar zaten birbirlerini sevmiyor zaten gerginler birde 3 gün boyunca bunları yanyana tık birbirlerine girmezlerse iyi..

Kamp nedir ya ?

kamp mı kaldı artık ? Aşmalıyız bunları hiç avrupada kampa giren takım gördünüz mü ? hemde 3 gün.

Real de Barcelona da Manuda Dortmunda 3 günlük kamp var de oyunculara isyan çıkar valla grev yaparlar...

BJK nin yenilgisi kötü oldu.

Bunu bahane edip prandelli ile devam eder bu zihniyet.

Halbuki bu bir fırsat .

Puan farkı açılmamısken doğru hocayla bu takım kendine gelebilir.
Avrupada olmaz ama türkiye liginde böyle oynayacak böyle yenilgileri hakedecek bir takım değiliz..

isterlerse kendilerini hoca ya okutup üfletsinler bu takım iflah olmaz.

Tamam sakin gençler. Birşey demedim. Nerdeyse herşeyin suçlusu ben olacağım. Bu kadar rahatsız ettiyse sileriz. Birşey demedim. sadece çok iyi düşünülmediğini sanıyordum.
Meğer adam fenomenmiş. :red:

Yok, ben sahsen sevmem kendisini. Bir kusuru oldu sanmistim.

Sorumsuz oyuncular oldukça kamp sistemi takımda olacaktır ki türk futbolcularının çoğu eğitimsiz ve bir şekilde parayı bulan karaktersiz oyuncular olduğu için az bile yapıyolar bu karaktersizlere

Selçukla Burağı aynı odaya koyun kapıyı kilitleyin anahtarınıda kaybedin. Kamp işe yarar o zaman

Kamp filan işe yaramaz adamlar futbolu bitirmişler akıllarında.Bir sürü örnek var takımda yattığı yerden para kazanan.Niye kasıp yorulsunlar ki.

Bir işe yaramaz ama bir yerden de başlamak lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 günlük kamp herşeyi iyi yapmaz daha kötü yapar.

Bu adamlar zaten birbirlerini sevmiyor zaten gerginler birde 3 gün boyunca bunları yanyana tık birbirlerine girmezlerse iyi..

Kamp nedir ya ?

kamp mı kaldı artık ? Aşmalıyız bunları hiç avrupada kampa giren takım gördünüz mü ? hemde 3 gün.

Real de Barcelona da Manuda Dortmunda 3 günlük kamp var de oyunculara isyan çıkar valla grev yaparlar...

BJK nin yenilgisi kötü oldu.

Bunu bahane edip prandelli ile devam eder bu zihniyet.

Halbuki bu bir fırsat .

Puan farkı açılmamısken doğru hocayla bu takım kendine gelebilir.
Avrupada olmaz ama türkiye liginde böyle oynayacak böyle yenilgileri hakedecek bir takım değiliz..

malesef renkdaş. aalbayrakın gelir gelmez yaptığı 2 icraat sabrinin affedilmesi ve onlarca yıl öncede kalmış maç öncesi kamp uygulaması. zaten albayrakta zamanın değil 10 yıl öncesinin yöneticisidir. kamp hiç bir işe yaramaz. aksine kötü bile yapabilir. yönetim çareyi yine yanlış yerlerde arıyor. sert tedbirler alınmalı. kadro dışı, kaptanlığın alınması, oyuncu düzeninin yıklıması gibi.
burda albayrak geldi diye sevindik ama böyle devamederse 3 hafta sonra herkes albayraka küfür etmeye başlar.

Geri
Üst Alt