İddia: "Umut Gündoğan Galatasaray'da Kaldı"

Yok yani 250bin euro icin mi yolluyordunuz adami?

Ya ben bu yönetime iyicene kil olmaya basladim, sonumuz hayir ola

Es es az once resmi aciklama yapti, Umut ile anlasamamislar, bizde kaldi..

kupa maçlarınd göster kendini artık bu kadar gitmek istemiyorsan.

250 bin için yollamıyolardır elbette

son anda anlaşma iptal olmasın diye eskişehirden böyle beklenmedik bir hareket gelmiş olabilir

şans bulması imkansız 18'e bile giremez hata yapmış

1.1 milyon tl alacakmış bu yıl bizden eses daha az verdi ve buda gitmedi.Bizde oynaması imkansız.

Coplere veriyoruz dunyanin parasini.

Bu adamdan bi halt olmayacagi cok acik.

Eskisehirde oynamak yerine bizde yatmayi tercih etti.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu adamdan birşey olacagi varsa da bizimkiler oynatmayarak oldurmaz... Furkan ve umuta ciddi halsizlik yapildigini dusunuyorum

buna gelene kadar furkan var daha tekniği iyi pres gücü yüksek genç dinamik bir oyuncu ben olsam direk bastonlu inanın yerine oynatırdım mesela

Ben bu elemandan hala umutluyum.

I am the one who knocks!

verin sudan ucuza örneğin uğur demirok gibi... geri almak isterken 3/5 hesabını yapın... çok saçma işler yapıyor yönetim, selçuk inan'dan daha fazla hak ediyor formayı,şans vereceksin şans....

Şimdi Furkan bir iki kupa maçında kadroya alınmış ve bu çocuğa yıllık bu kadar para verilir mi diye eleştirilmişti. Geçen yıl Karabük'te iyi oynadı Furkan. Şimdi Selçuk'u kesip Furkan'ı oynatabiliriz diyoruz.

Umut başlığında neden Furkan'ı konuşuyoruz? Çünkü bence şu anda aynı durumda. İleride iyi bir oyuncu olabilecek potansiyeli var. Ancak bu oyunculara süre verilmezse kendilerini gösterme fırsatı hiç bulamayacaklar.

Hoş iki sezondur rahat bir maç oynamadığımızı unutmamak gerek. Ancak farkın 2 olduğu maçlarda bu çocuklara son 15-20 dk süre tanınmalı. 18 kişilik kadrolarda yer almalılar.

Çağlar Birinci transfer edilirken Semih Kaya bonservisi ile Denizlispor'a verilmek istenmiş Semih bu teklifi reddederek Galatasaray'da kalmış ve ilerleyen yıllarda takımımızın değişmez stoperi olmayı başarmıştır. Bu bir işaret midir bilemem ama Umut Gündoğan eğer gitseydi çok üzülürdüm ben bu oyuncumuzda Galatasaray'ın geleceğini görüyorum inşallah 2. bir Semih yaratacağız!

Çağlar Birinci transfer edilirken Semih Kaya bonservisi ile Denizlispor'a verilmek istenmiş Semih bu teklifi reddederek Galatasaray'da kalmış ve ilerleyen yıllarda takımımızın değişmez stoperi olmayı başarmıştır. Bu bir işaret midir bilemem ama Umut Gündoğan eğer gitseydi çok üzülürdüm ben bu oyuncumuzda Galatasaray'ın geleceğini görüyorum inşallah 2. bir Semih yaratacağız!

Çağlar Türkiyenin en iyi solbeki olacak diyorlardi o zamanlar :D

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt