Igor Tudor Resmen Kovuldu!

gs.webp
An itibariyle Galatasaray.org Futbol idari ve teknik kadro sayfası ekran görüntüsüdür :)

Savaş Çorlu: "Saat 11.00'de Sportif AŞ toplantısı vardı ve bu toplantıda Tudor ile yolların ayrılması kararı çıktı. Şu an ise Yönetim Kurulu toplantısı var ve net karar burada açıklanacak." (NTV Spor)

Savaş Çorlu: "Alper Narman ve Can Topsakal, Fatih Terim ismine karşı çıkan isimler. 2. Başkan Cengiz Özyalçın ise Fatih Terim'den yana." (NTV Spor)

Cumhur Önder Arslan: "Yönetim şu an Fatih Terim'e gitmeye çekiniyor. Yabancı hoca konusu daha ağır basıyor ve buna anlam veremiyorum." (NTV Spor)

O Alper ile Can denen heriflerin abv. Bunların yüzünden koca sezon çöp olacak, şerefsizler.

Resmi sitedeki teknik kadro bolumu sene basindan beri hata veriyordu.Yeni bir sey degil.

Birileri su Can, Alper gibi kisiliklere su resmi gostersin:

terim.jpg

Burada taraftar "Terim gelmezse oluruz" demiyor. "Terim gelmezse olursunuz" diyor. Ayik olsunlar.

Benim esasen uclu savunmayla derdim yok. Yani belli bir duzen kurarsin, kaybedersin anlarim. Ama bu herifin ne yaptigi belli degil. Oyuncular da bi bok anlamayinca rezalet bir takim ortaya cikiyor.

Aynen katılıyorum. 4-4-2 olur, 3-5-2 olur hatta 2-6-2 bile yapsan olur. En azından sistemin net belli olur. Ne yaptığımızı anlayan 1 kişi bile yoktu. Kaldı ki kendi zaten sistemlere inanmadığını açıklamıştı.
Yaparsın 3-5-2, bizde deriz ki ‘’Ya birader solda şu oynayamıyor, bu sistemde forvette hızlı biri lazım falan filan. Eksiğin net belli olur.
Sistemsizlik oyuncularıda çok değersiz gösteriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 saattir ne konuşuyor bunlar :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu iki hain Terim'in gelmemesi icin Dursun'u ikna etmeye calisiyorlar kesin

Galatasaray gerekirse yeniden seçime gidip bu hainleri kulüpten uzaklaştırmalıdır... Terimi seversin, sevmezsin herkesin kendine göre bir düşüncesi vardır fakat şu durumda Terim'i istemeyenlere net yol verilmelidir.

Çok ama çok geç kaldık.

Bana göre en geç IBB maçı pardon IBB fiyaskosu sonrası kıçına tekmeyi yemeliydi.

sent via GSC

O gece floryaya varmadan bavulunu toplayıp kapıda eline verip buyrun Tudor bey yolunuz açık olsun demeyen salaklık etmiştir.

Halen resmi açıklama gelmemesı beni tedirgin etmeye başladı.

Geri
Üst Alt