Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslan hocama basarilarla dolu bir yil temenni ediyorum

C9e52_IW0AARVEa.jpg

Adam yaşlandı ulan sayenizde!!!
doganin kanununu camiaya mal etmen comic olmus !!!!!

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da Mehmet Özbek'in 5. teknik direktörü Tudor. Allah'ın hakkı 6."

Artık Tudor'a destek vermememin sebebi
Takımın en ufak bir hücum planı yok Tudor kendi oyun planında defansın sağlam olmasını istiyor tamam ama defansta hala kötü
Bruma'yı yok etti oyun içerisinde
Sneijder&Poldi tamamen bitti artık
Selçuk'a Semih'e hayatında görmediği kadar evlatçı davranıyor
Takım çok acemice oynuyor hata üstüne hata yapıyor tam anadolu takımı izliyoruz

Kusura bakma Tudor gelecek seneye kadar beklemekten yanaydım ben en azından kendi transferlerin ile bir hazırlık kampı geçirmeni isterdim ama yanılttın bizi JoR'den daha kötü çıktın ...

Son dönemdeki Hamzaoğlu-Tudor-JoR gibi adamlar ile anladık ki artık saçma sapan çaylak TD'lerin bu takımın başında yeri yok
Ama tutup'da Denizli gibi Luce gibi kariyeri bitmiş adamlara'da yer yok

Gerçekten Teknik Direktör bir takımın yarısından fazlasıdır arkadaş ...

Hocanın acımasızca eleştirilmesini anlamıyorum. Bana göre gözle görülür bir hatası yok hakedene veriyor formayı. Selçukda çıkışta.

Hocanın acımasızca eleştirilmesini anlamıyorum. Bana göre gözle görülür bir hatası yok hakedene veriyor formayı. Selçukda çıkışta.

Reis gözlü görülür bir hatası yok olur mu ?

Ne bu takımın hali orta sahayı geçemiyoruz Tudor + bu oyuncu grubuyla ligde ilk 10 sıradaki herhangi bir takımı yenme şansımız %25 filan yav

Reis gözlü görülür bir hatası yok olur mu ?

Ne bu takımın hali orta sahayı geçemiyoruz Tudor + bu oyuncu grubuyla ligde ilk 10 sıradaki herhangi bir takımı yenme şansımız %25 filan yav

Enescim Riekerink dönemindede bundan farkımız yoktuki zaten artı olarak. 2-3 maç haricinde. Koşmayan ve kırılgan oyunculara sahiptik. Kıymetlisini kaldıramayan Selçuk bile koşup mücadele ediyor. Josue desen bambaşka durumda. Linnes keza kanıtlıyor kendini. Bilmiyorum ben begeniyorum hocayı.

Enescim Riekerink dönemindede bundan farkımız yoktuki zaten artı olarak. 2-3 maç haricinde. Koşmayan ve kırılgan oyunculara sahiptik. Kıymetlisini kaldıramayan Selçuk bile koşup mücadele ediyor. Josue desen bambaşka durumda. Linnes keza kanıtlıyor kendini. Bilmiyorum ben begeniyorum hocayı.

Reis Galatasaray ile 7 maça çıkmış 3 galibiyeti var sadece
Haydi tamam defans prensipli bir hoca hücum'u çok düşünmüyor ama 7 maçta 12 gol yemişiz ....

Tudor'un oyun sistemi gerçekten değişik yani bizim bildiğimiz 3-4-3 değil

1 stoper 1 sağ-sol bek ile defans hattı kuruyor
Bruma-Sneijder 10 numara gibi merkezde oynuyor
Eren oynadığı zaman second forward gibi oynuyor

değişik

Herkes tamamen skor üzerinden eleştiriyor Tudor'u şimdi takıma göre sistem oynatsın seneye sstemi değiştirsin demek kolay nah değiştirirsin seneye oyuncularının hepsinin en az 2-3 yıl kontratları var,onlara kendi inandığı sistemi gösterip işinize gelirse resti çekmesi lazım,bu hafta sabri,de jong falan hepsi oynasın istediğimiz sistemle çıkalım kazanamayız bu oyuncu gurubu ile cacık olmaz gaza gelip Tudor'u kovdurtursunuz sonra 2 hafta fatih terim 2 hafta lucescu haberleri döner sonra Frank De Boer hoca olur görürsünüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt