Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goreve basladiginda cokta kotu durumda degildik bunu unutmayalim.takim bazi maclarda fena da oynamiyordu en azindan hangi taktikle hangi adamlarla oynayacagimiz belliydi..3 galibiyet 1 beraberlik 4 yenilgi normal diyorsaniz bisey demiyorum.galibiyetin ikisi 90+larda biri de adanaspor

Goreve basladiginda cokta kotu durumda degildik bunu unutmayalim.takim bazi maclarda fena da oynamiyordu en azindan hangi taktikle hangi adamlarla oynayacagimiz belliydi..3 galibiyet 1 beraberlik 4 yenilgi normal diyorsaniz bisey demiyorum.galibiyetin ikisi 90+larda biri de adanaspor

Tudor gelmeden lider ile puan farki 5'di, lig ikincisi ile de 3 puan ve biz 3.siradaydik Fener'in 3 puan önünde.

Simdi ise lider ile fark 12 puan (daha Besiktas'in maci var bu aksam yani fark büyüyebilir), lig ikincisi ile puan farki 8 ve dünkü mactan sonra Fener önümüze gecti 4 puan fark da onlardan yedik ve 4.siraya geriledik. Isin kötü tarafi Trabzon 2 puan gerimizde yani muhtemelen onlar da gececek bizi bu gidisle.

Tudor gelmeden lider ile puan farki 5'di, lig ikincisi ile de 3 puan ve biz 3.siradaydik Fener'in 3 puan önünde.

Simdi ise lider ile fark 12 puan (daha Besiktas'in maci var bu aksam yani fark büyüyebilir), lig ikincisi ile puan farki 8 ve dünkü mactan sonra Fener önümüze gecti 4 puan fark da onlardan yedik ve 4.siraya geriledik. Isin kötü tarafi Trabzon 2 puan gerimizde yani muhtemelen onlar da gececek bizi bu gidisle.

zikerink zamaninda da ayni periodda 3.lukten 5.lige gerilemisiz, bubba
aralarindaki puan farki salt 3.

Dursun efendi şu ana kadarki başkanlık döneminde derbi galibiyeti ile tanışamamıştır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akin Anli‏ @akinanli
Ujfalusi sene sportif direktor ve Igor Tudor ile devam edilecek....

Akin Anli‏ @akinanli
Ujfalusi sene sportif direktor ve Igor Tudor ile devam edilecek....

Buna okey veririm.

Tudor a gelince... Dunku macin 10. dk Sabri ve Chechouhemidir nedir bi pozisyon oldu ve Tudor bas bas bagirdi Sabriye FAUL yapma Faul yapma diye... Sabri ne yapti sanirsiniz?

Bu yuzden ben Tudor a gelecek sezonda guvenilip kendi kadrosu ile bi sans verilmesi taraftariyim

Buna okey veririm.

Tudor a gelince... Dunku macin 10. dk Sabri ve Chechouhemidir nedir bi pozisyon oldu ve Tudor bas bas bagirdi Sabriye FAUL yapma Faul yapma diye... Sabri ne yapti sanirsiniz?

Bu yuzden ben Tudor a gelecek sezonda guvenilip kendi kadrosu ile bi sans verilmesi taraftariyim
Bu yonetim ile Tudor basarili olamaz kendi kadrosunu da kuramaz kisaca. Yine gidip kendi kafalarina gore oyuncu bakiyorlarmis. Bunlar iyi oyuncu da alamazlar malesef Tudor'un hic sansi yok.

Bu yonetim ile Tudor basarili olamaz kendi kadrosunu da kuramaz kisaca. Yine gidip kendi kafalarina gore oyuncu bakiyorlarmis. Bunlar iyi oyuncu da alamazlar malesef Tudor'un hic sansi yok.
Su tdsiz sampiyon oldugumuz sezonda kim vardi takimin basinda hatirlayamadim. Bari onu getirsek ?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

271

Koşuyoruz.

Igor Tudor kariyerinin en büyük hatasını Özbeklerin başkan olduğu Galatasaray'a gelerek yaptı. Bu sezon yaşadıklarından sonra gelecek sene -suç kendisinde olmasa bile- iyi bir izlenim yaratmazsa hiçbir zaman iyi bir takımda hocalık yapamayacak.

Şut ve isabetli şut herseyin ozeti resmen :D

Yazin sueaun buna tekmeyi vurup kendi gotunu kurtaracak aci gercek.

Bursaspora hayirli ugurlu olsun

15-20 sayfa önce de söyledik. Taraftar durduk yere göğe çıkarıyor sonra da yere vuruyor.
Arkadaş bu adam zaten bizim teknik direktörümüz olacak çapta değil. Bende çok hırslı bir insanım. Beni de koy kenara g.tümü yırtarım takımım kazansın diye. Bağırıp çağırması bizim için bir avantaj değil. Bu maçı çok rahat almamız lazım ama Tudor hamleleriyle maçı verecek diye düşünüyorum. Umarım yanıltır beni.

Daha önce de demiştim. Bizim en büyük problemimiz taraftar.
Bırak Galatasaray teknik direktörü olmayı üst düzey bir ligde teknik direktör olmayı hak etmeyen adamın totosunu kaldırırsan sonra da zırlarsın.

Tudor üzerinden, onun gelmesini bir heycanla karsilayan renktaslara devamli laf sokan renktaslar, amaciniz ne?
Evet belki o zaman ön görmüs olabilirsiniz ama artik Riekerink ile sona gelinmisti.
Evet Riekerinkin istatistikleri daha iyi ama artik kabak gibi belli oluyordu, takim ile arasinda ki bagin koptugu.
O zaman icin iki secenek vardi, Karabük gibi bir takima iyi top oynatan Tudor, cünkü sözlesmesi buna müsaitti, yada takimi Ayhana veya alt yapidan birine emanet etmek.
O zaman bende dahil, bir cok renktasin Tudoru heycanla karsilamasi gayet dogaldi, cünkü daha iyi bir secenek yoktu.
Malesef Tudor geldikten sonra hatalar yaparak, belli ki oyunculardan korkarak, bu cikardigi on birler ve yaptigi degisikliklerle ortada, benimde gözümden düstü.

Ali Naci Küçük: "Igor Tudor eğer görevden alırsa Galatasaray, Hırvat teknik adama 5 maaş yaklaşık 500 bin euro ödeyecek."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt