Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDq_NR8XgAMti2l.jpg

Hollanda çetesinden sonra yerli çeteyi de dağıt.Seni başarısız dahi olsan sırf bu yüzden efsane olarak analım.

Selçuk denilen vasıfsızı yollamazsan 12. Haftayı göremezsin Tudor efendi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hollanda çetesinden sonra yerli çeteyi de dağıt.Seni başarısız dahi olsan sırf bu yüzden efsane olarak analım.
dursun kavası gidip adama soruyor adam da doğal olarak bildiği joru altyapı için tavsiye ediyor. de jong'u jor getirdi jor'u dursun getirdi kabak sneijderin başına patladı. olayın başında belliydi böyle olacağı dursun sorduğunda ben karışmıyorum deseydi keşke. 50 defa dedim herkes kendini kurtarır olan sana olur sneijder

herkes-kendini-kurtarir-olan-yine-sana-olur.jpg

İlk geldiği günden beri destekliyorum, ne yaparsa yapsın gene destek olacam. Şimdiye kadar başımıza ne geldiyse oyuncuların arkasında durduğumz için geldi sonunda Tudor da bir ışık var umarım kulübün üstündeki karanlığı aydınlatıp bizi daha ileriye taşıyacaktır.

Çalışmayana ceza hatta isyan edenlere yol ver hocam seni daha da çok sevelim :D

Bir oyuncunun versatile olamamasi bile, bir cok TD´nin kendisini tercih etmemek adina yeterli bir sebeptir. Sneijder´de tam olarak bu. Su an avrupada kac tane ciddi kulübün hocasi, sneijderi bedava versek alir ? Sneijder tarzi ile tüm takimi bagliyan bir futbolcu, hem takimin taktik hemde stratejik acisindan. En büyük sorunlardan bir tanesi bu.

Daha büyük sorun ise, iyi bir sezon gecirmesi neredeyse imkansiz. Sürekli Tudor ile bir gerilim olacak, iyi oynamiyinca kesilecek, ortalik karisacak. Takima iyi yansiyacak isler degil.

Son düzenleme:
Bir oyuncunun versatile olamamasi bile, bir cok TD´nin kendisini tercih etmemek adina yeterli bir sebeptir. Sneijder´de tam olarak bu. Su an avrupada kac tane ciddi kulübün hocasi, sneijderi bedava versek alir ? Sneijder tarzi ile tüm takimi bagliyan bir futbolcu, hem takimin taktik hemde stratejik acisindan. En büyük sorunlardan bir tanesi bu.

İlk geldiği 2-3 sene tatillerde bile çalışıyor hatta bi ara fit kalmak için boks sporuyla da uğraşıyordu ama 4 ncü yıldızı aldığımızdan beri vücut yapısı inanılmaz genişledi ve fitlikten çıktı zekası her geçen gün artsa da sahada oyun içinde takımsal hareket etmiyor ve takımı taşıma özelliği de kayboldu. Mesela en basiti şarap işine girdi ardından restaurant açtı orayla ilgilenmeye devam etti bence bir futbolcunun emekli olduktan sonra yapması gerekenleri futbol yaşantısı devam ederken yapıyor kısaca futbolu kafasında bitirmiş. 4.5 yıllık hikayeden dolayı kalmasını isterim fakat mantıklı düşündüğümüz zaman ne yazık ki ayrılma zamanı geldi

Le Chef.
Le Patron.
Igor Tudor.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bu sene en az güvendiğim kişi kendisi. Geçen sezon öyle basit denilecek hatalar yapmadı.

Şuan güven oranım %40 civarlarında.

Alnitak Alnilam Mintaka

Çalışma prensipi, antreman mantığı biraz sıkıntılı olsa da çok merak ediyorum Selçuk hakkındaki düşüncesi kamp sonunda ne olacak.

Selçuk denen kaplumbağa o testlerin hiçbirinden geçemez, bakalım sadece performansa dayalımı oyuncuları istemiyor yoksa başka nedenlerden dolayı mı belli olacak.

futbolcuları at gibi koşturmaktan başka bi halt yapmıyor mesajlarını şimdiden hayal edebiliyorum. en geç sezon ortasına doğru bu tür mesajları bolca görürüz

Şu kadro kurulsun adam gibi hele bir. Bam bam etkili futbol çıkmazsa kacacak delik aramaya başlaya bilir hocamız. Şampionlukdan da söz etmiyorum vallahi. Onun garantisi olmaz ama aslanlar gibi oynayan bir takım görmeliyiz.

Hollandalı çeteyi bitirdin dediğin gibiyse eğer Bruma sorunsu bir tipti gönderdin

Eğer yerli çeteyi bitirebilirsen efsane olursun ama yok bunlara boyun eğersen yallah köyüne Tudor efendi ...

Senin 2 orta saha alacağın yok. İnşallah tez zamanda kovulursun Hırvat Hamza! Leşçuk'tan medet uman adamın futboldan men edilmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt