Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca itaat etme falan lütfen kendimizi kandırmayalım. Kocaman adamları itaat ettirmek ile yönetemezsin, saygısını kazanacaksın. Saygı iyi işlenen ikili ilişkiler ile kazanılır. İtaat ettirildiğin adam içten içe sana nefret beslemeye başlar, saygı duyan adam kurallara uyup her dediğini uygular.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu cümlende boldladığım kısımlarda özetlemişsin beklentimi hemşo,. Orta sahaya yapılacak bir ya da -tercihen- iki takviye ile -bir olursa belki Tolga' nın iyi performansıyla- Selçuk' tan vazgeçer diye umuyorum. Senin tayfa bir an önce Tudor kovulsun istiyor ama bu en kötü senaryo olur, farkında değilsiniz. Hedeflerden kopulursa Tudor gider gitmesine de geriye Sneijder filan da kalmaz hani. Bu kadarını da görün artık yahu!...

tek ihtimal tudorun "her istedigim bölgeye adam alamayiz, okadar bütcemiz yok" gibisinden sözleri. selcuk'un yerine adam istiyor mu istemiyor mu yoksa yönetim bu herif oynayacak mi dedi.. sneijder'e ve cöplere karsi sert tavirlari aslinda selcuk'a normalde torpil gecmeyecegi anlamina geliyor..

Ilginç, Selcuğun iki yıllık maliyeti 5,8 Milyon Euro galiba, Sneijderin imza parası ile birlikte 4,5 galiba. Göndermek için 4,5 Milyonu vermeyi göze alan, 5,8 Milyonu mu göze alamayacak?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

selçuk'un işi bir tek parayla bağlantılı değil.
terim , milli takım , medya , kontratı imzalatan lobi gücü ,kaptanlık , ultraslan ...

Ayrıca itaat etme falan lütfen kendimizi kandırmayalım. Kocaman adamları itaat ettirmek ile yönetemezsin, saygısını kazanacaksın. Saygı iyi işlenen ikili ilişkiler ile kazanılır. İtaat ettirildiğin adam içten içe sana nefret beslemeye başlar, saygı duyan adam kurallara uyup her dediğini uygular.

son üç senede takımdan birçok teknik adam geçti sence hiçbiri saygılı değil miydi ?
öyle bir tembellik çiftlik havası vardı ki adamlar ıkına sıkıla maça çıkıyorlar amaaaan ne zaman biter de paramızı alır toz oluruz derdindeydiler. sen bu mantalitede olan adamın saygısını kazanamazsın ki. adamda karakter kalmamış. saygıdan ne anlar ?
mesela hamit , mesela cavanda , mesela sabri say say bitmez

Son düzenleme:
selçuk'un işi bir tek parayla bağlantılı değil.
terim , milli takım , medya , kontratı imzalatan lobi gücü ,kaptanlık , ultraslan ...

son üç senede takımdan birçok teknik adam geçti sence hiçbiri saygılı değil miydi ?
öyle bir tembellik çiftlik havası vardı ki adamlar ıkına sıkıla maça çıkıyorlar amaaaan ne zaman biter de paramızı alır toz oluruz derdindeydiler. sen bu mantalitede olan adamın saygısını kazanamazsın ki. adamda karakter kalmamış. saygıdan ne anlar ?
mesela hamit , mesela cavanda , mesela sabri say say bitmez
Sneijder ve koparilan yaygara, hicte asagi kalir yani yok, madem gönderilmesi gerekenler gönderilsin deniyor, o zaman onu da göndereceksin, arkasinda ne olursa olsun.
Birine öyle, birine böyle, o zaman taraftar tepki verir, kimse de bisey diyemez, cünkü standard yok oluyor bu durumda.

Antrenman, aylaklik, bunlarin hepsi de saygi kazanmaktan gecer.
Sence Real Madridin oyunculari Zidane´a itaat mi ediyorlar?
Asil problem bence burda, bir kulübün sistemi yok.
Bugün Tudor gelir, pat küt ile belki itaat ettirir ama icten ice nefret besleyen oyunculari olur, yarin yine bir baskasi gelir lay lay lom.

Sneijder ve koparilan yaygara, hicte asagi kalir yani yok, madem gönderilmesi gerekenler gönderilsin deniyor, o zaman onu da göndereceksin, arkasinda ne olursa olsun.
Birine öyle, birine böyle, o zaman taraftar tepki verir, kimse de bisey diyemez, cünkü standard yok oluyor bu durumda.

Antrenman, aylaklik, bunlarin hepsi de saygi kazanmaktan gecer.
Sence Real Madridin oyunculari Zidane´a itaat mi ediyorlar?
Asil problem bence burda, bir kulübün sistemi yok.
Bugün Tudor gelir, pat küt ile belki itaat ettirir ama icten ice nefret besleyen oyunculari olur, yarin yine bir baskasi gelir lay lay lom.

2 orta saha alınır
sizin gibi destek vermeyen taraftar maçlar kazanıldıkça tudora destek verir
tudor'un ayağı iyice yer eder
ondan sonra yavaştan yedeğe çekilir .

r. madrid'te sistem oturmuş. oyuncu oraya gitmek için can attıgı gibi orda kalmak için de can atıyor. mecburen seviyesini yüksekte tutmasının bilincinde. yoksa orda da disiplinsiz adamı bir iki olmadı kovarlar. hele hem disiplinsiz hem kötü hem tembel ol adamın alnını karışlarlar . yoksa tudo elinde sopa falakaya çekmiyor

2 orta saha alınır
sizin gibi destek vermeyen taraftar maçlar kazanıldıkça tudora destek verir
tudor'un ayağı iyice yer eder
ondan sonra yavaştan yedeğe çekilir .

r. madrid'te sistem oturmuş. oyuncu oraya gitmek için can attıgı gibi orda kalmak için de can atıyor. mecburen seviyesini yüksekte tutmasının bilincinde. yoksa orda da disiplinsiz adamı bir iki olmadı kovarlar. hele hem disiplinsiz hem kötü hem tembel ol adamın alnını karışlarlar . yoksa tudo elinde sopa falakaya çekmiyor
yazdiklarimda tek kelime tudora destek vermiyorum yazisi yok, sadece bir sistemden, standartdan bahsediyorum, koca koca adamlara itaat ettiremez kimse diyorum ama cevap böyle bisey geliyor.
Gercekten forumda böyle sacma sapan suclamalar yüzünden iki kelamda edilmez oldu.

yazdiklarimda tek kelime tudora destek vermiyorum yazisi yok, sadece bir sistemden, standartdan bahsediyorum, koca koca adamlara itaat ettiremez kimse diyorum ama cevap böyle bisey geliyor.
Gercekten forumda böyle sacma sapan suclamalar yüzünden iki kelamda edilmez oldu.

kusura bakmayın ben öyle anladım .

reys aslan üyelik h.o

nasıl yapmışlar seni o postla?

Sagol da ben bile farkinda degilim.
Hangi postla?

bildiğim kadarıyla üyelik rütbeleri belli post sayı eşiğine erişince artıyor. mesela:

kırmızı üye 1k
parçalı 5k
aslan 10k

fakat senin yaklaşık 550 post eksik, benim de 150 fln. bunun sebebini merak ettim, silinmiş postları mı saymışlar anlamadım

bildiğim kadarıyla üyelik rütbeleri belli post sayı eşiğine erişince artıyor. mesela:

kırmızı üye 1k
parçalı 5k
aslan 10k

fakat senin yaklaşık 550 post eksik, benim de 150 fln. bunun sebebini merak ettim, silinmiş postları mı saymışlar anlamadım
Bende aslinda sistem otomatik olarak yapiyor saniyordum, ya teknik bir hata var, yada belkide mesaj sayisi arti like sayisi karisimi bisey de olabilir.

2 aya kalmaz tekme yiyecek 3.sınıf atletizm hocası.

takım sporları yerine bireysel sporlara yönelmesi gerekiyor.
2 kişiye bile söz geçiremiyor.
Bari bireysel spora yönelsin de diyalog ve ilişkiler ile uğraşmak zorunda kalmasın hem belki selçuk' tan da yeni bir atletizci filan yaratır.

Sürün yağlı surat!

2 aya kalmaz tekme yiyecek 3.sınıf atletizm hocası.

takım sporları yerine bireysel sporlara yönelmesi gerekiyor.
2 kişiye bile söz geçiremiyor.
Bari bireysel spora yönelsin de diyalog ve ilişkiler ile uğraşmak zorunda kalmasın hem belki selçuk' tan da yeni bir atletizci filan yaratır.

Sürün yağlı surat!

Böyle yorumlar yaparken zevk alıyor musun merak ettim. Keza ben okuyunca zevk alıyorum. Böyle içinde bütün nefreti kusuyormuşsun gibi geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt