Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar istifanızı istiyor. İstifa edecek misiniz?

Tudor: "Ben de onların yerinde olsam ben de istifaya davet ederdim."

Hala umut pazarlıyor
Senden önce gitmesi gereken o kadar çok adam var ki istifa etsen de düzen değişmeyecek.keşke tek sorun td olsa

Saçmaladı saçmaladı, aklına bişey gelmeyince saçmalıklarının tercümesini istedi düşünmek için resmen :asd2:

2-3 hafta çalışmakla en iyi seviyedeki Belhanda/Gomis'i göremeyiz dedi.

ULAN ÖFK İLE OYNADIK ÖFK!!!!!!!!!!!

Götüne güvenip Sneijder'i istemem diyorsan bu köy takımına elenmeyeceksin Tudor. Elenirsen kıçına tekmeyi yersin.

Tudor canlı açıklama...

-Çok özür diliyorum, çok üzgünüm. Futbolcularım çok üzgünler, sahada her şeyi yaptılar, yeterli olmadı.

-İlk maç ve bu maçta da her şeyi yaptı futbolcular. Galatasaray'ın Avrupa kupalarından elenmesi çok üzücü, 2 ay sonra oynasak bu turu daha farklı olurdu.

-Kesinlikle toparlanacağız. Aramıza yeni katılan arkadaşlar olacak, bu sene muhteşem geçecek bizim için.

...

Ulan güler misin ağlar mısın ya!

YouTube

Bunun özrü filan olmaz yarın memleketine postalanmalı. Bu ayıbı taraftar unutmaz kaldı ki sende unutturacak potansiyelin zerresi dahi yok, bomboş bir adamsın.

ciddi bir rakiple oynadık diyor yav :D. lan üzerine biraz bassan tüm topları kornere taca atan bir köy takımı..

Laa bu sığır halen sezon bizim için süper geçecek filan diyor

Daha ne geçecek la öküz herif

ilk maçta köy takımına elendik senin sayende

Takımda kimse ne yaptığını bilmiyor takımın ne oynadığı belli değil en ufak bir ışık vermiyor

La köy takımına karşı doğru düzgün gol pozisyonuna girmedik lan halen gelmiş masal anlatıyorsun bizlere sekik herif

Bir de ne oldu o atarlı tutarlı hareketlerine zafer kazanmış komutan edasıyla kasılıyordun Sneijder gidince

Şimdi pisicik olmuşsun utanmasan kameraların önünde bokunuzu yiyim beni kovmayın diyeceksin sahtekar pislik

Topu dursun'a attı ve bence de onu günah keçisi olsun diye getirdi yağlı surat.

Şu turun hiçbir şekilde bahanesi yok. Kusura bakma hoca istifa ederek en azından onurlu bir duruş sergileyebilirdin. Onu da yapmadın kovulmayı sonuna kadar hak ettin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt