Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kader maci Östersunds maclariydi. Ondan daha büyük kader maci mi var yahu.

En azindan kendisini yerlere göklere sigdiramayanlar azalmis neredeyse yok olma durumuna kadar düsmüs.

Ben ilk geldiği zaman bu adamdan umutluydum yalan yok, ama gün geçtikçe gördüm maalesef yanılmışım.

Östersunds maçlarında takımda görünen en büyük sıkıntı ön libero sorunuydu, zaten ilk maçın sonunda Selçuk efendinin topa koşmadığı ve golü yediğimiz video bir çok yerde yayınlandı tartışıldı.

Bugünkü maçı izlemedim izleyenlerin yorumlarına bakınca anladığım bugün iki yeni ön liberomuz sahaya girince takımda gözle görülür iyileşme olmuş.

Tudor efendi zaten iyi hoca olsaydı elinde Sneijder varken Belhanda yerine önceliği ön libero transferine verip Östersunds maçına kadar en az 1 ön liberonun takıma katılması yönünde yönetimi sıkıştırsaydı, bugün çok daha farklı şeyler konuşabilirdik.

Bu yüzden her ne kadar bazı oyuncuların maçı sabote etmiş olma ihtimali bile olsa elenmemizi baş sorumlusu Tudor'dur ve teknik, sistem ve iletişim yönlerinden iyi bir hoca değildir.

Sanssiz ve belkide kariyeri boyunca "loser" olabilecek bir potansiyal belirlemeye basliyorum kendisinde. Hertha bu maci kazandi, ama mac boyunca 2 pozisyona girip, iki de gol atti. Demek istedigim, rakipler kacirmiyor pozisyon karsisinda. Biz de 3-4 pozisyona girip, bir tane gol attik. Eren o derece kaliteli bitirmese, onu da atamayacaktik. Ancak mesele de bu degil. Az pozisyon verip, biraz daha fazla pozisyon bularak, sampiyon olamaz bu takim.

Hücum oynatacam ileride pres oynatacam dedi, ama savunma cok fazla geride bekledigi icin, ön alana yigilamiyoruz. Kopukluk var saha icerisinde. Riekerink ile de hücumu asaga yukari oynayabiliyordu takim. Tudor bu oyun anlayisi ile devam ederse, kaleye gitmemiz de bir okadar zorlasir. Topu kaptigimiz anda da, yeterince kreatif degiliz. Bu net hocanin oyun anlayisindan kaynaklaniyor.

Östersunds macinda, takim su an montaj halindedir dedim, dogrudur. Su an ise araba neredeyse tamamlanmis durumda. Ancak Tudor bu arabayi basari ile sürecek, ustaliga sahip gözükmüyor. En azindan su asamasinda kariyerinin. Ayni zamanda icinde de maalesef bir loser potansiyali görüyorum, iyi bir hoca olsa bile, sikinti olabilir bu.

Su an karma bir takim var, ve takim su an kazanmasi icin kurulmus. Yönetimin uzun vadeli bir plani yoksa Tudor ile, nekadar iyi olursa olsun, böyle karma bir oyuncu toplulugundan basarili bir takim yaratmanin, hocanin ustaligina bagli oldugunu bilmeliler.

Tudr dissiplinli ve tavissiz bir adam, bu yönlerini de cok sevdim. Ancak bu is bir bakalim, görelim 3-4 hafta ile olmaz. Ya kendisi ile 5 sene devam edeceksin, ya da bastan itibaren girmeyeceksin. Cünlü bu takim ilk haftalarda net olarak zorlanacak gibi duruyor. o zaman hoca degistirmenin bir faydasi olmaz.

Kamuoyunun Bilgisine - GALATASARAY.ORG

Açıklama tarihi 1 Mart 2016..

Bu açıklamayı iyi okuyun bunları söyleyenler 4 ayda hoca bulamayıp Galatasaray'ı Riekerink denen alt yapı hocasına emanet ettiler. Futbolcuya dayalı düzeni bitireceğiz diyenler futbolcunun önerdiği adamı Teknik Direktör yaptılar. Ardından Şubat ayında bu adamı gönderip taraftar isteğiyle Tudor'u getirdiler şimdi siz diyorsunuz ki Tudoru kovalım tamam kovalım bu yönetimin kimi getirebileceğini düşünüyorsunuz? Fatih Terim dışında alternatifi olan ya da başka bir kaliteli hocayı getirebileceklerine inanan var mı?

Herif Ostersund maçından beri hiç taktik çalıştırmamış takıma. Paso yükleme yapmış galiba. İlk yarı hemen hemen sağ bek dışında Osterstunds maçındaki kadronun aynisi sahadaydı ve 45 dakika boyunca bir tane organize atak yapılmadı. 2. yarı takımın iyi gözükmesinin sebebi ön liberoların girişiydi. Zaten giren 2 adam kendiyle idmana bile çıkmadı, tamamen kendi oyunlarıydı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herif Ostersund maçından beri hiç taktik çalıştırmamış takıma. Paso yükleme yapmış galiba. İlk yarı hemen hemen sağ bek dışında Osterstunds maçındaki kadronun aynisi sahadaydı ve 45 dakika boyunca bir tane organize atak yapılmadı. 2. yarı takımın iyi gözükmesinin sebebi ön liberoların girişiydi. Zaten giren 2 adam kendiyle idmana bile çıkmadı, tamamen kendi oyunlarıydı.

Hacı adam Ostersund maçından sonra takıma 3 gün izin verdi.Kendide gitti otellerde dağıttı.Tüm negatif özelliklerini unut bu bile kovulma sebebi.

tazminat isterse işler yaş.

transfer paramızı tazminata gömmemiz gerekir ki bu bizi ciddi krize sokar.

Bide diyorlarki eksik mevkiler var oraya oyuncular alınınca takım farklı oynayacak.Yav senin 20-25 kişilik kadrona 3-4 oyuncu girince takım farklı oynuyorsa geçmiş olsun zaten.Hoca oynatacak birazda takımı oyuncular kötü olsa bile.

takim yerlerde surunuyor tudor efendi daha gecen basintoplasinda 'we will kill everyone' diye hava atiyordun ama takimin ayakta duracak hali yok

Hayır 6-7.haftalara geldiği zaman kovacaklar, olan sezona olacak. Tudor ile başlarsak bu sezon mahvolup gider, 15 tane transfer gelse de hikaye o saatten sonra.

Takımda taktik idman az yapılıyor bence.Taktik olmayıncada fizik olarak çok iyi olsanda bir şey yapamazsın.
Taktik idmana sezon içinde ağırlık verilmeli. Sezon öncesi fizik ağırlıklı çalışma olması normal. Ama bizdeki sıkıntı takımda değişen oyuncu çok fazla. Taktik idman ağırlığı artsa da takım içi kohezyonun sağlanması bir kaç hafta sürecektir. Bu yüzden ilk haftalarda puan kayıpları yaşanabilir.

Galatasaray taraftarı çok yalaka.

Şubat ayında herkes poposunu yırtarak bu adamın gelmesini istiyordu, benim gibi karşı çıkanlara saldırıyorlardı. Şimdi de aynı kişiler adamı yerin dibine sokuyor.

Dursun'un transferleriyle gaza gelip ''büyük başkan'' diyenlere müstahaktır 2.5 yıldır yaşananlar, daha beter ol Galatasaray hak ediyorsun, taraftarlık namına bir oluşum yok çünkü cahil kaynıyor.

Galatasaray taraftarı çok yalaka.

Şubat ayında herkes poposunu yırtarak bu adamın gelmesini istiyordu, benim gibi karşı çıkanlara saldırıyorlardı. Şimdi de aynı kişiler adamı yerin dibine sokuyor.

Dursun'un transferleriyle gaza gelip ''büyük başkan'' diyenlere müstahaktır 2.5 yıldır yaşananlar, daha beter ol Galatasaray hak ediyorsun, taraftarlık namına bir oluşum yok çünkü cahil kaynıyor.

Imparatudor diye basimiza musallat ettiler su hirvat hiyarini.

Bu adam aşırı midesiz biri. Az onuru olsaydı Lucescu olayından sonra direk bırakırdı görevi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt