Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah razı olsun iyi topçular gelmesine vesile oldun ama takımdaki çöplerin hepsinin temizlenmesine de vesile ol o çöpleri takımda görmek istemiyoruz artık

Nee? Bizi Öster gibi bir takıma eleten, eleten diyorum çaba gerekir, geçen sezon rezilleri oynatan bir hocayı sadece Kayserispor'a karşı bir galibiyet aldı diye dilleyecek miyiz? Yo yo beyler ben bunu kabul edemem. Henüz hiç bir somut başarısı yok ancak çokça başarısızlığı mevcut.
Öster maçının kadrosu geçen seneyle hemen hemen aynıydı

Öster maçının kadrosu geçen seneyle hemen hemen aynıydı

Katılmıyorum
Geçen sene yeri garanti olan başarılı olmaya çalışıp yan gel yat düzenini devam ettirmek isteyen oyuncular varken ostersund maçında yeri garanti olmayan yerini garantilemenin tek yolu hocayı göndertmek olduğunu bilen oyuncu grubu vardı.. Bu fark çok önemli

Katılmıyorum
Geçen sene yeri garanti olan başarılı olmaya çalışıp yan gel yat düzenini devam ettirmek isteyen oyuncular varken ostersund maçında yeri garanti olmayan yerini garantilemenin tek yolu hocayı göndertmek olduğunu bilen oyuncu grubu vardı.. Bu fark çok önemli
Kimi oynatacaktı kardeşim?

Okudum da muğlak olmuş ne kastettiğini anlamadım :)?

Sana katıldım gördüm ve arttırdım.. Geçen senekinden de kötüydü kadro çünkü yeri garanti olmayan yasinler selçukşar sinanlar oynadı..Bunların tek umudu olası elenme durumunda hocanın gitmesiydi.. O yüzden elenmek kaçınılmazdı..

2 seri galibiyet ve dünkü oyun tarzıyla baya destek toplayacak gibi gözüküyor.

Sana katıldım gördüm ve arttırdım.. Geçen senekinden de kötüydü kadro çünkü yeri garanti olmayan yasinler selçukşar sinanlar oynadı..Bunların tek umudu olası elenme durumunda hocanın gitmesiydi.. O yüzden elenmek kaçınılmazdı..
Şimdi anladım :) Öster kadrosunda sadece Maicon ( yanındaki çaylak Çalık), Belhanda ( sakatlık dönüşü), Gomis ( beslenemedi) yeniydi ve hazır değillerdi. Selçuk, Tolga, Linnes, Çalık, Yasin, Sinan'la ptt'den bile takım yenemeyiz. Tudorluk bir şey görmedim ben de renktaş

Son düzenleme:
Dün yazamadım. Bir artısı da kontrollü futbolu doğru oynatması. Geçtiğimiz sezonlarda, ki buna Fatih Terim'li dönem de dahil, skor avantajını elde edip 2. yarı daha kontrollü, temposuz oynamak demek, topu rakibin kullanmasına izin verip kalemizde pozisyon görmemiz anlamına geliyordu. Dün 2. yarının genelinde temposuz oynadık, bunun için çıktık. Ama eskiden olanın aksine topu rakibe vermek yerine ayağımızda tuttuk. Kendi sahamızda top çevirerek hem rakibin daha öne çıkmasını sağlayıp kontrataklarla tehlike yaratma fırsatları bulduk, hem de oyuncularımızın (Fernando ve Badou özellikle) yorgunluklarına rağmen topa hakim olabilme konusunda sıkıntı yaşamadığımızı görmüş olduk. Eskiden tempoyu düşürdüğümüzde rakibi oyuna tekrar dahil ederdik, dün bence tam tersi oldu. Rakip tempoyu düşürmemize engel olamadı, maçtan daha fazla koptular.

Bu hususta Sn. Tudor'u tebrik ediyorum.

Dün yazamadım. Bir artısı da kontrollü futbolu doğru oynatması. Geçtiğimiz sezonlarda, ki buna Fatih Terim'li dönem de dahil, skor avantajını elde edip 2. yarı daha kontrollü, temposuz oynamak demek, topu rakibin kullanmasına izin verip kalemizde pozisyon görmemiz anlamına geliyordu. Dün 2. yarının genelinde temposuz oynadık, bunun için çıktık. Ama eskiden olanın aksine topu rakibe vermek yerine ayağımızda tuttuk. Kendi sahamızda top çevirerek hem rakibin daha öne çıkmasını sağlayıp kontrataklarla tehlike yaratma fırsatları bulduk, hem de oyuncularımızın (Fernando ve Badou özellikle) yorgunluklarına rağmen topa hakim olabilme konusunda sıkıntı yaşamadığımızı görmüş olduk. Eskiden tempoyu düşürdüğümüzde rakibi oyuna tekrar dahil ederdik, dün bence tam tersi oldu. Rakip tempoyu düşürmemize engel olamadı, maçtan daha fazla koptular.

Karşıda hücum anlamında yokları oynayan bir takım vardı ama göz ardı etmeyelim. Bu maç kesinlikle kıstas değil adamlar maç boyu 2 pas yapamadı neredeyse. Tamam iyidik de o kadar da değil.

Kıstas alınacak maç belki 4. hafta Antalya maçı olabilir ama bakarsak 8. haftadaki Konya maçına kadar zor maç yok gibi.

7 maçta minimum 18 puan almak lazım sonra tartışırız takımı eğer bu dönemi iyi geçiremezsek sıçarız.

Bu hafta Tudor için iyi bir test olacak. Göreceğiz bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2011-2012 takımıda golleri ilk yarı atıp 2.yarı rölanti oynuyordu. (örnek fb maçı3-1)

Karşıda hücum anlamında yokları oynayan bir takım vardı ama göz ardı etmeyelim. Bu maç kesinlikle kıstas değil adamlar maç boyu 2 pas yapamadı neredeyse. Tamam iyidik de o kadar da değil.

Kıstas alınacak maç belki 4. hafta Antalya maçı olabilir ama bakarsak 8. haftadaki Konya maçına kadar zor maç yok gibi.

7 maçta minimum 18 puan almak lazım sonra tartışırız takımı eğer bu dönemi iyi geçiremezsek sıçarız.

Kayseri beklediğimden daha da kötüydü cidden, hiçbirşey üretemediler ama yine de bu denli rahat maçlarda bile bi yerden sonra takım uyuyup rakibi izliyordu. Bunun olmaması Tudor için iyi bişey bence.

Ve evet, bu maç kıstas değildi kesinlikle. Takımın iştahı, mücadele gücü hariç hocalık birşey yoktu pek. Bu kadroyu sahaya sürsen bu kadar oynardı o yüzden daha iyi hazırlanmış takımlara karşı görmek lazım bir de takımı.

2011-2012 takımıda golleri ilk yarı atıp 2.yarı rölanti oynuyordu. (örnek fb maçı3-1)
Dünkü gibiydi işte daha çok. Topu yine tutuyorduk uyumak yerine. 12/13'le beraber o özelliğimiz gittikçe azaldı. Öne geçtiğimiz birçok maçı zora soktuk vs.

Dün iç saha maçıydı, beraberlik golünden sonra iki golün peş peşe gelmesi ile birlikte ortam coştu. Hele bir kaç deplasman maçı görelim öyle değerlendirelim.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

En yakındaki gerçek sınav Konya maçı gibi duruyor. Bakalım, umut verdi ama konuşmak için erken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt