Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu manyak Tolga bu kadar iyiyken, Feghouli'nin takıma gelişiyle birlikte Tolga'yı kesmemek için takımı üçlü defans oynatmaz mı; delidir ne yapsa yeridir :asd22:

Not: Manyak lafı hakaret anlamında kullanılmamıştır.

3lude nasıl olacak? 451de yer bulamadığın adama 3lude hiç bulamazsın.

Rodrigues cikar feghouli dahil olur takima

Oynadigimiz düzende degisim olmaz

Hucumda 2-1-5-2,defansta 4-1-4-1 oynuyoruz bi cizgide Rodrigues digerinde feghouli ile bu düzen bozulur

Herkes küfrederken ben bekliyordum, şimdi övülürken de beklemeye devam ediyorum. Sezonun ortası gelmeden yani bütün rakiplerle karşılaşmadan net bir fikrim oluşmayacak kendisiyle ilgili. Ama sırf bu kadroyu kurduğu için, yıllardır bizim söylediklerimizi sahaya yansıtmaya çalıştığı için bile kendisi bir şansı hak etmişti. İnşallah şampiyonluğa yürürüz beraber.

Şu ana kadar iyi bir sportif direktör ve kondisyoner olabileceğini gördük ama bir taktisyen mi onu zaman gösterecek. Malum o olmadan hoca olunmuyor. Bir geri düşelim müdahale etsin maç çevirsin, oyun sıkışsın formasyonla/değişimle skora neden olsun eyvallah deriz. Sahaya çıkacak iyi bir 11 bulmak da bir iş ama bunun yeterli gelmediği zamanlarda zaten senin olayın ortaya çıkıyor. Güzel başlangıç, umarım böyle devam ederiz, dediğim durumlarda gerçekleşirse bu bir hocamız olduğuna aynı zamanda güle oynaya şampiyon olacağımızı gösterir ama ben inanmıyorum hala.

Çok iyi adamlar aldırdı güzel bir takım kurulmasına fesile oldu
Çok iyi bir antranör iyi bir hazırlık kampı geçirmiş takım belli
Takımda asıl patronun Td olduğunu hatırlattı bize büyük bir aradan sonra

Ama bence hala Avrupa arenasına açılmadan büyük takım hocası olmasını öğrenmesi gerekiyor Tudor 'un ...

Tamam bu sezon iyiyiz ama Tudor kariyeri boyunca çıktığı maçlarda çok fazla malubiyet aldı bu Galatasaray gibi büyük takıma yakışmaz her maçı kazanacak değiliz ya yenilmemeyi bilmemiz çok önemli

34 maçta en fazla 3-4 maçlık bir yenilme kredimiz var fazlası değil ...

Şu ana kadar iyi bir sportif direktör ve kondisyoner olabileceğini gördük ama bir taktisyen mi onu zaman gösterecek. Malum o olmadan hoca olunmuyor. Bir geri düşelim müdahale etsin maç çevirsin, oyun sıkışsın formasyonla/değişimle skora neden olsun eyvallah deriz. Sahaya çıkacak iyi bir 11 bulmak da bir iş ama bunun yeterli gelmediği zamanlarda zaten senin olayın ortaya çıkıyor. Güzel başlangıç, umarım böyle devam ederiz, dediğim durumlarda gerçekleşirse bu bir hocamız olduğuna aynı zamanda güle oynaya şampiyon olacağımızı gösterir ama ben inanmıyorum hala.

Taktik ve strateji 99% mac öncesinde ayarlanir Ugur Yilmaz kardesim. Maca müdahele yine bayri bir kalite, ve bu konuda Tudor simdiye kadar iyi olmadigini gösterdi. Ve bu konuda sorunlu olan bir cok büyük hoca bile var. Bana kalirsa Tolga´nin nasil bir pozisyonda, Fernando´nun nasil takimin vidasi görevinde kullanildigina bakilirsa, bu takimin oyununda simdiye dek cok titiz taktik variasyonlari uygulandigini görebiliriz.

Mesele sadece 11 cikarmak degil. Ama yetenekli oyunculara, hepsi görevine sadik kalircasina, bol mücadeli, presli bir futbol oynatiyor. Bu asla kolay bir is degil. Bu böyle devam ederse, cok rahat sampiyon oluruz. Soru isareti su ki, bu oyuncular Diaye, Belhanda, Rod yada sonrasinda Feghouli olsun. Bu denli görevlerine sadik, oynamaya devam edecekler mi ?

Benim gözümde cok iyi basladi, ama 31 mac var daha önünde... Devam ettirmesi mesele bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt