Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil yani keramettin admin provokatör mü

Haddinizi bilin beyler siz yokken keramettin vardi forum'da,forum icin calisiyor didiniyor siz ne halt yiyorsunuz

Mourinho gelse eleştiriceksiniz , gelmiş tudoru beğenenlere laf söylüyo yıllar sonra adam gibi kadro kuran hoca oldu takımda ki kanserlerin çoğunu gönderdi , kalanları yedeğe çekti antalya maçında puan kaybettik diye demediğimiz kalmadı bu şartlarda zaten hocadan başarı beklemekte hayal , sabırsızsınız sabırsız 1 kere olsun bir hocaya güvenin arkasında durun.

Ortalık çok karışmış. Ahmet Çakar'a dedim yav.

edit. açıklmış zaten

Ortalık çok karışmış. Ahmet Çakar'a dedim yav.

O eli bir indir babacim.

igor_tudor_wesley_sneijderi_neden_ilk_11e_almadiaW.jpg

Kimin kast edildiğini anlamak çok zor değildi aslında:D

sent via GSC

Mourinho gelse eleştiriceksiniz , gelmiş tudoru beğenenlere laf söylüyo yıllar sonra adam gibi kadro kuran hoca oldu takımda ki kanserlerin çoğunu gönderdi , kalanları yedeğe çekti antalya maçında puan kaybettik diye demediğimiz kalmadı bu şartlarda zaten hocadan başarı beklemekte hayal , sabırsızsınız sabırsız 1 kere olsun bir hocaya güvenin arkasında durun.

Puan kaybettik diye değil bunu anlayın artık. Kaleyi bulan şutumuz 1 yalnızca 1. Korner sayısı 0. Ben uzun zamandır böyle bir istatistik görmedim . Berabere de kalırsın yenilirsin de ama sen Galatasaray olarak bir Anadolu takımına ezilemezsin bu kabul edilebilir birşey değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimin kast edildiğini anlamak çok zor değildi aslında:D
sent via GSC

Benim provokatör oldugumu iddia etmek icin, belirli konularda iyicene bir komplex icine girmis olmak gerekir. Ortaligin karismasi, kellerin ucma tehlike yasamasi gayet dogaldir.

Ben bu guruba, "kücük zümre" diyorum. Buradan 3-5 insan iste...

B oyun planı yok işte.
Oyun planımız Press yüksek mücadele güçü temeli ki Antalya'da bunu yapamadık işte. Hava şartları mı dersiniz bilmem formsuzluk mu bilemem artık.

B oyun şablonu olmamasını eleştire bilirim de takım daha henüz yeni kuruldu sayılır.

Su Antalya karşısında oynadığımız oyunun açıklaması yok.
Ozellikle deplasmanda heleki gölü attıktan sonra 10 kişiyle korkakca orta sahanın gerisinden başlayan kapanma rezilliğinden vazgeçmesi gerek. Sürekli hücum oynamaya bilirsin.fakat kapanmanın,topun arkasına geçmeninde bir mantığı var.

Elimde olsa tudoru su takımda iki dakika tutmam.

Oyuncudan anlıyor, takımı iyi hazırlıyor, güzel kadro çıkartıyor ama tecrübesizliği ve oyunu okumadaki yetersizliği dakikalar ilerlerken belli oluyor.

?❤️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt