Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değişiklik yapınca şunu bunu niye aldın diyorsunuz, yapmayınca da geç müdahale etti?

İyi de kimi alacak hoca? Selçuk boş, Yasin fos, Sinan bitik, kimi alacak? Altyapı oyuncularına şans versin isterim de hazır değiller sanırım

Değişiklik yapınca şunu bunu niye aldın diyorsunuz, yapmayınca da geç müdahale etti?

İyi de kimi alacak hoca? Selçuk boş, Yasin fos, Sinan bitik, kimi alacak? Altyapı oyuncularına şans versin isterim de hazır değiller sanırım
bizim altyapi oyunculari imkani yok oynayamazlar bu ligde şu halleriyle. Fazla şişirdik belli. Cok zamanlari var daha

Son 20 dakika düşüyorsa da Tudor takımı 60 dakika Premier Lig temposunda oynatıyor.

Feg'i oynatmamak için haklı bir sebebin yoksa allah belanı versin, bunun haricinde bugün fena yönetmedi sanki.
Kardesim ne bu ofke.
Bas bas bagirdik her yerde basinda yazdi kendisi(feg) soyledi.
Fiziksel olarak bu tempoyu kaldiracak seviyede degil.
Kilo fazlasi var.
Gecen yilki takim yok ki top kullanan herkes girsin direk.
Bu yil fiziksel olarak ust duzey olmak zorunda her oyuncu.
Hemen Allah belani versin ne ya. Istedigin sey olmadigi icin Bela okuyacak kadar seviyorsan futbolu adam gibi takip et de bos bos konusma.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardesim ne bu ofke.
Bas bas bagirdik her yerde basinda yazdi kendisi(feg) soyledi.
Fiziksel olarak bu tempoyu kaldiracak seviyede degil.
Kilo fazlasi var.
Gecen yilki takim yok ki top kullanan herkes girsin direk.
Bu yil fiziksel olarak ust duzey olmak zorunda her oyuncu.
Hemen Allah belani versin ne ya. Istedigin sey olmadigi icin Bela okuyacak kadar seviyorsan futbolu adam gibi takip et de bos bos konusma.

48. mesajın için bula bula benim mesajı mı buldun ?

Bak işine.

Son düzenleme:
Ya sana patladim, ama tepkim agzina geleni soylemekten cekinmeyen herkese.
Eksikleri var yanlislari var.
Ama ne bir karakter sorunu var ne de yamugu.
Bence bela okumak gibi seylere girerken durup bir dusunmek lazim.

Elestirmesine sabaha kadar elestirelim beraber ama hakaret ve bela yanlis.

Bak güzel kardeşim o öylesine yazılmış bir mesaj, sen çok büyük önem atfediyor olabilirsin ama abv demek bana göre büyütülecek bir şey değil ki yazmışım. Maç oynanırken ve maç bittikten sonra burası biraz kahvehaneye dönüyor, o anda yazılmış bir şey. O kadar muhabbet dönüyor, neler söyleniyor gidip benim mesajı bulmuşsun nasıl bir cenabetlik var bende çözemedim yemin ediyorum.

Yanlış bir şey yaparsam da benim yanlışımdır, ceza veya uyarı gerektirecek bir durum varsa forumu yönetenler uyarır veya ceza verir, ek olarak 14-15 yaşındaki tıfıl değiliz ne yazıp yazmayacağımı sana soracak değilim yani. Manasız bir diyalog uzun lafın kısası.

Bak güzel kardeşim o öylesine yazılmış bir mesaj, sen çok büyük önem atfediyor olabilirsin ama abv demek bana göre büyütülecek bir şey değil ki yazmışım. Maç oynanırken ve maç bittikten sonra burası biraz kahvehaneye dönüyor, o anda yazılmış bir şey. O kadar muhabbet dönüyor, neler söyleniyor gidip benim mesajı bulmuşsun nasıl bir cenabetlik var bende çözemedim yemin ediyorum.

Yanlış bir şey yaparsam da benim yanlışımdır, ceza veya uyarı gerektirecek bir durum varsa forumu yönetenler uyarır veya ceza verir, ek olarak 14-15 yaşındaki tıfıl değiliz ne yazıp yazmayacağımı sana soracak değilim yani. Manasız bir diyalog uzun lafın kısası.
Bence de manasiz oldu biraz medyada ve internet ortamlarinda feguliyi almadin geber tudor feg oynamaz mi seni .... tudor diye diye yazilar okuyunca cok dolmustum cevabim size denk geldi. Zaten kisisel degildi tepkim.
Bu arada imla ve noktalamaya dikkat eden cok az internet kullanicisi var. Isi kisisel tartismaya dokmeden derdini anlattigin icin de cok tesekkur ederim.

[FONT=&quot]Galatasaray geçen sezon "Top Kapma Girişimi" istatistiğinde lig sonuncusu iken bu sezon Karabükspor'un ardından ikinci sırada.

[/FONT]
DJ_ZsXLXUAAAljW.jpg

Haftaya gerçek notu verilecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalya maci sonrasi 2.ölcü olacak mac Bursa deplasmani. Ondan sonra IBB/Trabzon ve derbiler geliyor.

O periyotu nasil gögüsleyecegine bagli hersey.

Biz taraftarlar bazında söylemiyorum ama medyada öyle bir algı var ki bu haftaki Bursa deplasmanından galip ayrılsak "Bursa bir şey mi; Başakşehir'i kazansın da görelim; Başakşehir bir şey mi Beşiktaş, Fenerbahçe derbilerini de kazansın görelim" diyecekler. Şampiyon olsak şampiyonlar ligi'nde turu geçsin, çeyrek final oynasın, yarı final oynasın, final oynasın, şampiyon olsun diyecek art niyette adamlar var. Bu yüzden bana göre Tudor'un sınavı hiç bitmeyecek; gidene kadar.

Deplasmanda kazandığımız düzgün maç yok iken ve derbilerde galibiyeti geçtim gol atmaktan aciz bir takımın sınavını Sivasspor karşısında mı değerlendirmeliydik? Bu mukayesenin hangi leveli acaba? Lamı cimi yok, deplasmanda maç alacak, derbi de alacak bunları yapmadığı sürece burada da kalamayacak ne Tudor ne başkası tatava yapmayın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt