Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TD değilim dedi resmen yaptığı değişiklikler ile. Oyuncular bile bir şey anlamadı

Eğitim şart

İnanılmaz ya inanılmaz.
Ulan sen ne yaptın?

Alnitak Alnilam Mintaka

Skordan bağımsız olarak yazıyorum belki maç döner vs ama çok geç olmadan bunu kovun gitsin. Aksi taktirde ya zar zor kazanılan bir şampiyonluk olacak ya da şampiyon falan olamayacağız.

Takımın evde aldığı galibiyetleri ben yapılan transferlerin kalitesine bağlıyorum. Zaten genel olarak pas yapıp, tıkır tıkır oynayan bir takımımız yok. Bunu fark attığımız maçlarda bile hissedebiliyordum da bugün artık emin oldum. Tudor'un bu takımı ileriye götürmez daha çok ya yerinde saydırır ya da geriye götürür.

Bana göre a planı bile yok. Feghouli bireysel yeteneğiyle atmasa ne yapacaktık acaba.

Şampiyon da olsak fikrim değişmez kötü teknik direktör.

Bildiğin saçmaladı şansı yaver gitti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adam 1-0 yenik durumdayken hücuma yönelik ne kadar oyuncu varsa oyuna aldı ve aldığı risk sonuç verdi. ama kendini galatasaray taraftarına beğendiremiyor çünkü galatasaray taraftarına yedi stoper ile oynayan mustafa "aka dede" denizli müstehak.

Değişiklikler yerindeydi, tebrik ediyorum kendisini.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaptığı saçma sapan değişiklilere rağmen kazandık. Feghouli'ye dua etsin

Eğitim şart

Kardeş hayatımda senin kadar garip biri görmedim. İlk geldiğin gün sevdim, sonra sövdüm, tekrar sevdim, bu maç tekrar sövdüm ve sevdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt