Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi barselona sananlar var
Yada bjk veya feneri
Deplasmanlarda kim full domine ediyor rakibi
Saçma yorumlarınızı gidin başka yerlere yazın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimin taktiginin zaten pas olmadigini anlamiyor musunuz?
Pas oyununu sadece barcelona oluyor artik herkes dikine hizli tepmolu oyuna gecti.
Ben gayet mutluyum oyundan.
Tudor un parmagi var kesinlikle.
Bu ligde 6 sampiyonluk yasayan Terim, yamulmuyorsam 4 ya da 5 sampiyonluk yasayan Denizli(eski doneminde) bile butun takimlara karsi 90 dk domine oynayamiyordu.
Biraz mantik biraz anlayis.
Lutfen biraz mantikli yorumlar.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dostum kötü oynamıyoruz zaten ancak oyun yapımızda büyük riskler var. Bunları geliştirmemiz gerek. Takım yeni kuruldu neredeyse ilk 11'in tamamı değişti bu yüzden fazla eleştirilecek bir noktası yok ancak topu rakip sahaya yığmak istiyorsak daha hızlı pas alışverişi yapabilmeliyiz.

Daha hızlı pas alışverişi karşı takımı hem mental hem fiziken daha kolay yormamız ve baskı altına almamız için yapmamız gereken bir şey. Bunu oturtabilirsek başarımız daha kalıcı olacaktır. Yoksa Barcelona gibi tiki taka bir oyun stili beklemiyorum olmamız da mümkün değil zaten.

Her hafta bu ikilemde kalıyorum.

Gördüğüm en enteresan futbol adamlarıdan biri.

Alnitak Alnilam Mintaka
En mantikli yorumlar (alintilanan mesaj dahil)
Gercekten cok degisik bir tarzi var.
Ama beni en sevindiren yonu hatalarindan ders cikariyor.
Ve farkli seyler denemekten cekinmiyor.
Hatalari elbet olacak daha cok genc(td icin).
Ama ben begeniyorum bu yil.
Ostersund ve Antalya maclari oncesinde takimi daha diri tutmaliydi bence en buyuk hatasi o.
Bazen mac oncesu cok yoruyor takimi.

Yaptığı değişiklik fiyasko. Skor taraftarı olmaya gerek yok. Değişikliğe kadar Bursa'yı boğmuştuk 2.yarı. Değişiklik sonrası takım 10 dakika kendine gelemedi. Bunda alışık olmadığı bir dizilişte oynamasına da veriyorum tabii ki.

Feghouli şapkadan tavşan çıkarmasa maç zor dönerdi. Şansı yaver gitti. Umarım hatalarından ders çıkarır.
Katılıyorum. Zaten baskıyı kurmuştuk, adamlar da yorulmuştu. Maçı kazandıran sadece Feghouli'ydi bana göre. Yasin'n ve Garry'nin bek oynaması değildi. Zaten değişiklik sonrası Bursa gelmeye başladı, 1-2 pozisyon da bulabilirlerdi.

Tek bir soru sorarım, bugünkü oyunla bu sene Kadıköy'den çıkarız diyebilen var mı ? Çok diken üstünde bir maç oldu ve çok şükür ki galip ayrılabildik.Bekleyelim izleyelim sabredelim, inşallah ben yanlışımdır, tudor bugün dersini almıştır, gerekeni yapacaktır.

Dostum kötü oynamıyoruz zaten ancak oyun yapımızda büyük riskler var. Bunları geliştirmemiz gerek. Takım yeni kuruldu neredeyse ilk 11'in tamamı değişti bu yüzden fazla eleştirilecek bir noktası yok ancak topu rakip sahaya yığmak istiyorsak daha hızlı pas alışverişi yapabilmeliyiz.

Daha hızlı pas alışverişi karşı takımı hem mental hem fiziken daha kolay yormamız ve baskı altına almamız için yapmamız gereken bir şey. Bunu oturtabilirsek başarımız daha kalıcı olacaktır. Yoksa Barcelona gibi tiki taka bir oyun stili beklemiyorum olmamız da mümkün değil zaten.
Hah sizin gibi insanlari seviyorum ve cok nadir cikiyor memleketten .
Oncelikle Isi kisisele dokmeden fikrini anlattigin icin tesekkur ederim.
Cevaben de evet eksikler cok ama dedigin gibi yeni takim.
Ben umutluyum .
Maclari izledigimde mutlu da oluyorum.
O eksiklikler de giderilirse zaten uzay takimina dogru gideriz. Bence hata yapma kredisi var artik Tudorun.
Ne olacak acaba denen seyler oldu bu mac.
Insallah devami gelir.

Tek bir soru sorarım, bugünkü oyunla bu sene Kadıköy'den çıkarız diyebilen var mı ? Çok diken üstünde bir maç oldu ve çok şükür ki galip ayrılabildik.Bekleyelim izleyelim sabredelim, inşallah ben yanlışımdır, tudor bugün dersini almıştır, gerekeni yapacaktır.
İlk 15 dakikalık oyun dışında, özellikle ikinci yarıda ki oyun ile çıkarız. Bursayı sahadan sildik demek istemiyorum ama bayağa üstün oynadık. Verdiğimiz pozisyonlar bile saçma sapan pas hatalarımız yüzünden. Bu takımın tek bir eksiği kaldı net pozisyon sayısını arttırmak. Evet Pozisyonlarımız vardı, hemde bir çok ama net denebilecek pozisyon sayısı çok değildi, artmalı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadikoy'den cikariz tabii

Yapma, cok dikkat cekiyorsun

Ben de diyorum ki değişikliklerden önce daha iyiydik. Hoca takımı gayet iyi oynatıyordu. Sadece Feghouli girse yeterdi bence.

Öncelikle yaptığı değişikliklere bende şaşırdım. Çok ilginç bir hamleydi, kazandı evet. Ancak hala da sorgulamalıyız gerekirse.

Fakat su da var, bu değişiklikleri Simeone yapsa ve maçı getirse, burada yazılanlar bambaşka şeyler olurdu. Muhtemelen şu an hocaya bak, böyle hocalar böyle maç kazandırıyor işte, takımı inanılmaz bir değişiklikle galip getirdi helal olsun vs bir çok şey yazardık. Bu noktada Tudor'un kendini henüz kanıtlamamış olması da etken tabiki bu sorgulamaların bu kadar sert yapılmasına. Yine de acımasız olunmamalı.

Bu arada maçtan sonra Feghouli için 'Onu bunları yapsın diye getirdik, haftaya 11 başlayabilecek düzeyde olduğunu bize gösterdi' dedi.
Takımdan kimi kesip Feghouli'yi monte edeceğini çok merak ediyorum ancak su anki görüntü sanki biraz daha Rodrigues'in kulübeye yakın olduğu yönünde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sahadan sildiğimiz maçta bile çıkamadık
Galiba kadıköy çok önemli senin için
1 mağlubiyet yazarız orayada sıkıntı etme

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya tamam feg'i gec almasi
Mariano yu cikarmasina anlam veremiyoruz da
Su oyuncu degisliklerini yapip maci ceviren tudor yerine F.terim olsaydi sakso cekecek adamlar gelip sallamaya devam ediyorlar
Aynisi belhanda mevzusundada gecerli ikiyuzlusunuz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:

2012'den sonra Kadıköy mü kaldı renkdaş? Mart 2018'de bir 3 puan mücadelesi için şimdiden sıkma canını.

Ya tamam feg'i gec almasi
Marionu yu cikarmasina anlam veremiyoruz da
Su oyuncu degisliklerini yapip maci ceviren tudor yerine F.terim olsaydi sakso cekecek adamlar gelip sallamaya devam ediyorlar
Aynisi belhanda mevzusundada gecerli ikiyuzlusunuz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne alaka la terimciler mi eleştiriyor tudoru neyin neo lduğunu kavrayamamışsın sen yusuf

Hah sizin gibi insanlari seviyorum ve cok nadir cikiyor memleketten .
Oncelikle Isi kisisele dokmeden fikrini anlattigin icin tesekkur ederim.
Cevaben de evet eksikler cok ama dedigin gibi yeni takim.
Ben umutluyum .
Maclari izledigimde mutlu da oluyorum.
O eksiklikler de giderilirse zaten uzay takimina dogru gideriz. Bence hata yapma kredisi var artik Tudorun.
Ne olacak acaba denen seyler oldu bu mac.
Insallah devami gelir.

Yahu zaten hiçbirimiz futbol profesörü değiliz. Olsak forumda takılıyor olmazdık büyük ihtimal. Saygıyla söylendikten sonra bütün fikirlere açık olmak gerek :hat:

İşin özü bu maç kötü oynamadık. Kaybedebilirdik ancak 4-1 5-1 falan da kazanabilirdik. Şükürler olsun ki kazandık her ne olursa olsun. Bu açıdan çok mutluyum. Tudor'a güvenemesem de takıma güveniyorum. Bu takım bir şekilde şampiyonluk yarışı içinde kalacak. Tudor da hatalarından ders alıp takımı doğru oynatırsa sezon sonunda şampiyon olacağız inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt