Kursat Ozturk
Sarı Üye
- 27 Haziran 2012
- 126
- 0
- 836
Trol?hoca fln değil
bu maçın skoruyla sevinmesin kimse
takım leş gibi
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trol?hoca fln değil
bu maçın skoruyla sevinmesin kimse
takım leş gibi
Takimin taktiginin zaten pas olmadigini anlamiyor musunuz?
Pas oyununu sadece barcelona oluyor artik herkes dikine hizli tepmolu oyuna gecti.
Ben gayet mutluyum oyundan.
Tudor un parmagi var kesinlikle.
Bu ligde 6 sampiyonluk yasayan Terim, yamulmuyorsam 4 ya da 5 sampiyonluk yasayan Denizli(eski doneminde) bile butun takimlara karsi 90 dk domine oynayamiyordu.
Biraz mantik biraz anlayis.
Lutfen biraz mantikli yorumlar.
En mantikli yorumlar (alintilanan mesaj dahil)Her hafta bu ikilemde kalıyorum.
Gördüğüm en enteresan futbol adamlarıdan biri.
Alnitak Alnilam Mintaka
Katılıyorum. Zaten baskıyı kurmuştuk, adamlar da yorulmuştu. Maçı kazandıran sadece Feghouli'ydi bana göre. Yasin'n ve Garry'nin bek oynaması değildi. Zaten değişiklik sonrası Bursa gelmeye başladı, 1-2 pozisyon da bulabilirlerdi.Yaptığı değişiklik fiyasko. Skor taraftarı olmaya gerek yok. Değişikliğe kadar Bursa'yı boğmuştuk 2.yarı. Değişiklik sonrası takım 10 dakika kendine gelemedi. Bunda alışık olmadığı bir dizilişte oynamasına da veriyorum tabii ki.
Feghouli şapkadan tavşan çıkarmasa maç zor dönerdi. Şansı yaver gitti. Umarım hatalarından ders çıkarır.
Hah sizin gibi insanlari seviyorum ve cok nadir cikiyor memleketten .Dostum kötü oynamıyoruz zaten ancak oyun yapımızda büyük riskler var. Bunları geliştirmemiz gerek. Takım yeni kuruldu neredeyse ilk 11'in tamamı değişti bu yüzden fazla eleştirilecek bir noktası yok ancak topu rakip sahaya yığmak istiyorsak daha hızlı pas alışverişi yapabilmeliyiz.
Daha hızlı pas alışverişi karşı takımı hem mental hem fiziken daha kolay yormamız ve baskı altına almamız için yapmamız gereken bir şey. Bunu oturtabilirsek başarımız daha kalıcı olacaktır. Yoksa Barcelona gibi tiki taka bir oyun stili beklemiyorum olmamız da mümkün değil zaten.
Ilk yarida tudor istifa belhanda les takim les diye bagirmak mi sabir gostermek oluyor?Feghouli o golü atmasaydı bu maç dönmezdi. Oyuncu değişikliklerinden sonra oyuncular kime nereye pas atacağını bilemedi. Herkes şaşırmış bir vaziyette oynuyordu.
Her şeyi çabuk unutuyorsunuz ve sabır da yok.
Eğitim şart
İlk 15 dakikalık oyun dışında, özellikle ikinci yarıda ki oyun ile çıkarız. Bursayı sahadan sildik demek istemiyorum ama bayağa üstün oynadık. Verdiğimiz pozisyonlar bile saçma sapan pas hatalarımız yüzünden. Bu takımın tek bir eksiği kaldı net pozisyon sayısını arttırmak. Evet Pozisyonlarımız vardı, hemde bir çok ama net denebilecek pozisyon sayısı çok değildi, artmalı.Tek bir soru sorarım, bugünkü oyunla bu sene Kadıköy'den çıkarız diyebilen var mı ? Çok diken üstünde bir maç oldu ve çok şükür ki galip ayrılabildik.Bekleyelim izleyelim sabredelim, inşallah ben yanlışımdır, tudor bugün dersini almıştır, gerekeni yapacaktır.
Tek bir soru sorarım, bugünkü oyunla bu sene Kadıköy'den çıkarız diyebilen var mı ? Çok diken üstünde bir maç oldu ve çok şükür ki galip ayrılabildik.Bekleyelim izleyelim sabredelim, inşallah ben yanlışımdır, tudor bugün dersini almıştır, gerekeni yapacaktır.
Sahadan sildiğimiz maçta bile çıkamadıkTek bir soru sorarım, bugünkü oyunla bu sene Kadıköy'den çıkarız diyebilen var mı ? Çok diken üstünde bir maç oldu ve çok şükür ki galip ayrılabildik.Bekleyelim izleyelim sabredelim, inşallah ben yanlışımdır, tudor bugün dersini almıştır, gerekeni yapacaktır.
Ben genel anlamda diyorum Türkler için. Tudor istifa diyenler sırf bu maç için istifa demiyorIlk yarida tudor istifa belhanda les takim les diye bagirmak mi sabir gostermek oluyor?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tek bir soru sorarım, bugünkü oyunla bu sene Kadıköy'den çıkarız diyebilen var mı ? Çok diken üstünde bir maç oldu ve çok şükür ki galip ayrılabildik.Bekleyelim izleyelim sabredelim, inşallah ben yanlışımdır, tudor bugün dersini almıştır, gerekeni yapacaktır.
Hayir sabirdan bahsetmissinde ilk yarida iyi oynayan belhandaya salliyordun diye hatirliyorum.Ben genel anlamda diyorum Türkler için. Tudor istifa diyenler sırf bu maç için istifa demiyor
Eğitim şart
Ya tamam feg'i gec almasi
Marionu yu cikarmasina anlam veremiyoruz da
Su oyuncu degisliklerini yapip maci ceviren tudor yerine F.terim olsaydi sakso cekecek adamlar gelip sallamaya devam ediyorlar
Aynisi belhanda mevzusundada gecerli ikiyuzlusunuz.
Belhanda'nın pasları zaman zaman zayıf kalıyor dedim.Hayir sabirdan bahsetmissinde ilk yarida iyi oynayan belhandaya salliyordun diye hatirliyorum.
Neyse bugun ku mac konusundan sonra bu forumda kimseyle tartismam kolay kolay iyi aksamlar.
Hah sizin gibi insanlari seviyorum ve cok nadir cikiyor memleketten .
Oncelikle Isi kisisele dokmeden fikrini anlattigin icin tesekkur ederim.
Cevaben de evet eksikler cok ama dedigin gibi yeni takim.
Ben umutluyum .
Maclari izledigimde mutlu da oluyorum.
O eksiklikler de giderilirse zaten uzay takimina dogru gideriz. Bence hata yapma kredisi var artik Tudorun.
Ne olacak acaba denen seyler oldu bu mac.
Insallah devami gelir.