Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.346
- 10.241
- 1.088
Riekerink hocam deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı, sen de bir zahmet yen evimizde 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazma ve hantalMandzukic mi kazma ?
değişik yetenekleri olan acayip bir forvet Mandzukic
Ha çok golcü değil filan deseniz anlarım ama Mandzukic kazmanın teki demek nedir yav
Dzeko ile Mandzukici karşılaştırmak anormal biri klas forvet diğeri sıradan bir forvetÜç sene önce Dzeko ya kazma diyenler vardı. Mandzukic e kazma demeleri normal yani
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
Şu ana kadar fikrime sadece soru ile cevap veriliyor. Benim izlediğim kadarı ile ki çok şükür dünyanın en sıkıcı liglerinden birinde İtalyan liginde oynadığı için fazla izlemedim pek bir özelliği olmayan hantal bir forvet.Mandzukic mi kazma?![]()
Şu ana kadar fikrime sadece soru ile cevap veriliyor. Benim izlediğim kadarı ile ki çok şükür dünyanın en sıkıcı liglerinden birinde İtalyan liginde oynadığı için fazla izlemedim pek bir özelliği olmayan hantal bir forvet.
Daha fazla izleyen buyursun ne gibi ekstra özellikleri var yazsın bizde bilgilenelim.
Benim beğendiğim forvet türü hareketli tekniği iyi süratli olan forvet misal bir Griezmann, aubameyang. Tabi bu klasda oyuncuları rüyamızda dahi Galatasaray forması ile göremeyeceğimiz için sadece forvet tipi için örnek olması açısından isimlerini yazdım.
ben Griezmann ile karşılaştırmadım beğendiğim tip forvet Griezmann tipi oyuncular diye yazdımmanzukic kazma falan degil yaw herif 190 zaten grizmanla karsilastirmak -> gulunch
ben Griezmann ile karşılaştırmadım beğendiğim tip forvet Griezmann tipi oyuncular diye yazdım
Evet mandzukic uzun boylu başka?
Ayrıca olabilir sana göre diğer arkadaşlara göre kazma olmayabilir ama ben şahsen beğenmiyorum
Saygı duyarım ama dediğim gibi karşılaştırmadım beğendiğim forvet tipi için örnekler verdim.Farklı forvet tarzları ile kıyas yapmak doğru olmaz. Mandzukic bixim lige uygun, önde de gayet sıkı pres yapabilen, ortasahayı oyuna katma konusunda başarılı bir oyuncu.
sanada bebek gibi uyuman dileği ilesana IYI bir aksam dilerim o halde, renktas
öyle bir söylenti var ama malum Dursun is the BossMandkuzic olayi ne o adam bize gelmez
Cok sevdigim topcular listesindedir ancak onu aliyorsak normal zekaya sahip en az bir kanat topcusu sart
Emenike bir sezonda on golü geçsin kendimi döverimŞu ligde mandzukic gelsin en az 25 gol atar allahın öküzlerini(emenike,aboubakar vs...)forvet diye izlettiriyorlar bize şu ligde.
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk