görüşlerini beğenmediğiniz üyeleri hemen mimleyip atılması için kampanya başlatmak Ne kadar kolay ve güzel değil mi?
Farklı görüşler ile empati kurmak çok mu zor?
Görüşlerimi beğenirsin beğenmezsin bişey diyemem ama gelipte burda kuş damgası vurmak hiçte güzel bir davranış şekli değil.
Haklı olduğun yerleri söylersin dinlerim veya söyelemek ile uğraşmazsın okumadan geçersin.
Ama şu çamur atma olayından vazgeçin artık zira forum artık at gözlüğü ile aynı noktaya bakma yolunda hızla ilerliyor.
Memnuniyetsizlik konusunda haklı olabilirsin
ancak bunun sebebi daha öncede söylediğim gibi; GALATASARAY'ı eski günlerde olduğu gibi tekrardan kusursuz görme,avrupada tekrar kükreme,lig ile yetinmeme isteğimden kaynaklı olduğunu söyleyebilirim.
inanıp inanmamak sana bağlı.
Sabit olan fikrin sebeplerine de bakmak gerekmez mi?
Tudor konusunda bu fikrin oluuşmasının sebeplerini şöyle sıralayabilirim kendi adıma;
GALATASARAY stajyerlik yeri değildir.
kendini anadolu takımında bile ispatlayamamış (karabük deplasmanlarda dökülüyordu) hocaya GALATASARAY emanet edilemez.
Korkaklığın Tudor'un damarlarına işlemesi,(geçen sezon oynadığımız büyük maçlar,rize maçı ve bu sezon antalya karşısında öne geçer geçmez takımı defansa çekmesi)
Şu ana kadar farklı öne geçtiğimiz maçlarda bile herhangi bir gence şans verememesi ve oyunculara bir şey katamaması vs.
Artik bence gecen sezonu geride birakmak lazim.
O sezondan gelen tedirginligini anliyorum ama misal bir Bursa macinda pekte korkak olmadigini gösterdi.
Sonucta yeni bir takim var, bu Tudor icinde yeni bir takim, oda henüz yavas yavas takimin neler yapabilecegini kavriyor olabilir.
Evet daha düzelmesi gereken bir cok sey var ve evet Galatasaray herzaman basarili olmak zorunda, bu yüzden Hocanin tecrübesiz olmasi dezavantaj olabilir ama unuttugun bisey var, Galatasaray herzaman yeniliklerin takimi. Bu yüzden genc ve tecrübesiz bir teknik direktörü yadirgamamak lazim.
Daha kazanilmis bisey yok tabiki, su anda yapilmasi gereken yeni olan bu takimin ve hocanin bu yeni takim ile gelisimine adim adim bakmak.
Genc oyuncular ile ilgili elestirine katiliyorum ama ben burada bizim genc oyuncularimizda da kabahat buluyorum.
Fizikleri ortada, evet yaslari daha 17, 18 civari ama o yasta Avrupa´da piyasaya cikan oyuncular fizik olarak nedense hep bizim genc oyuncularimizdan üstünler. Verilen azda olsa firsatlari bir tanesi alipta söyle formayi koparmiyorlar.
Yetenekli olan oyuncu, yetenekleri ortalamanin üzerinde olan bir oyuncu eline gecen ilk firsatta belirgin bir sekilde sivrilir bosuna daha vakte ihtiyaclari var diye kendimizi kandirmayalim. Evet yetenekleri ortalamanin üzerinde olmayanlarin vakte ihtiyaclari var bu dogru ama o grup oyuncular cogu zaman yok olup gidiyorlar, bunu daha önce defalarca tecrübe ettik.
Su anda A Takimda oynayan oyunculara ne verebilir ki bir teknik direktör, hepsi artik belirli bir yasa gelmisler.
Bu yas ortalamasi olan bir takimda hocanin yapabilecegi iyi bir takim yaratmak, bir birlerine sahada yardimci olan, birlikte defans yapip birlikte ataga kalkan bir takim.
Bunu son iki macta yavas yavas görmeye basladik, Bursa macinda rakibin yaptigimiz bireysel hatalar yüzünden gelistirdigi bir atak yok, yine aynisi Karabük macinda gecerli.
Yine iki macta ofansif acidan iyi pozisyonlar cikardik ortaya, su anda tek sikinti bu pozisyonlarin büyük bölümünü netlestiremiyoruz cünkü son kararlarda hatalar yapiyoruz.
Karabük macinda kanatlardan o kadar cok pozisyon cikardik ki, hemde her iki tarafin bek ve kanat oyuncularinin aktif katilimi ile, son kararlarda daha dikkatli olsak o mac rahat beslik olurdu. Bunun yanina birde merkezden pozisyonlar katiyoruz isin icine, yani rakibin isi her türlü zorlasiyor.