Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aka 3 sezondur gelen giden hiç bir teknik direktörün forma sokamadığı bitik selçuk'u hayata döndüren adam

Her zaman savunan kesimde oldum inatla dedim ki bu takım 3 sene de 6-7 hoca değiştirdiyse artık buna dur demek gerekiyordu, Tudor geldiğinde sabotaj ekibi ellerinden geleni yaptılar tabi burada da Dursun Özbek'i yaptığı iyi işlerden biri olarak hocanın arkasında sonuna kadar durmasıydı Tudor da bu destekle takımdaki sabotajcıları bir kısmını kenara çekti ya da transfer döneminde gönderdi. Artık oyuncuya dayalı düzenin bittiğinin en net görüntüsü ligdeki şu puan tablosuyla açıklanabilir, böylesi bir takım kurulmasında emeği geçen sportif direktör CENK ERGÜN ve teknik direktörümüz IGOR TUDORa teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle devam et hocam umarım daha uzun yıllar kalır daha büyük başarılara hep beraber ulaşırız

İtaat orada gerçek anlamda itaat değil hocam ya. Kenan bari sen yapma. Anlamıyonmu ne demek istediğimi ??? Sonuçta tudora karşı gelen adamda onların elçileri falan değil. Bir mezheplede alakası yok. Tamamen mecazi bir durum.
Biliyorum mübalağa yaptığını, sadece bu kadar abartmayın. Herkes Galatasarayın başarısını istiyor. Tudor iyi gidiyor ve inşallah gitmeye devam edecek.

Bir tane zurna transferi bile yok. Ufak tefek sinekler haricinde takimi resmen temizledi. Yillardir burada yazdiklarimizi gerceklestirdi.

Asamoah ve 3-5 yerli takviyesi ile artik calismayan herkes gönderilmis olur. Tudor'a ne kadar tesekkür etsek az.

garry - selçuk değişikliğini ilk yarı bitmeden yaptı . demek ki maçı bizler gibi seyretmiyormuş erken de müdahale edebiliyormuş.

Çok sevdiğimiz Erman Toroğlu saçma sapan şekilde bombalamış. Yiyorsa Fenerbahçe’ye böyle oyna minvalinde laflar etmiş. Bizler hiçbir zaman her maçı kendi özelinde değerlendiremiyoruz. Bu maç 3 lü defans yaptı diye gelecek maç 3 lü defans yapacak diye bir kural yok alışmışlar Aykut kocaman gibi 34 maç boyunca aynı oyuncularla aynı sistemle takım görmeye. Sabah sabah sinirim çıktı.

Erman Toroğlu, Tudor'u topa tuttu!

Puan kaybı olaa sövmeyen kalmazdı,illa eleştirmek için puan kaybedicez,
1-lato tercihi yanlış
2-fernndonun çok geride oynatılması yanlış
3-oyuna müdahale facia,bi td bugün sola nasıl önlem almaz,belhanda çıkarıp hızlı oyuncu alması lazım 2. yarıları

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bu kadar puanı tudora rağmen topladık. Takım iyi gidiyor ya sırf körü körüne savunuyorlar.Şu belhanda şu maça kadar 100 defa kesilmeliydi. Başka bir oyuncu olsaydı neler söylenirde neler.
Ben bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Fakat hala içimde bir korku var.Oynadığımız futbola bakarak tamam bu iş bitmiştir diyemiyorsun. Bunun en büyük sebebi tudor ve belhanda, diaye gibi oyuncuların yeterli performansı gösterememesidir.
Hala fernandonun geride oynatılmasının normal olduğunu savunanlar var. Bunlara hiçbirşey anlatamazsın.

e9bcf05e8a431adac4823ffee2f4a7d2.jpg

bugun daha ilk yarıda garry cıkarıp lescugu alması cok dogru hamleydi cünkü tolga olmayınca ortasahayı kapatamıyoruz maalesef

Belhanda, ndiaye ve fernando üçlüsüyle orta sahayı kapatamıyorsak sıkıntı var demektir. Belhandanın tek bir artısı forvet arkasında oynayan oyunculara baktığımızda daha mücadeleci diyoruz.Buna rağmen orta saha kapanmıyorsa daha nasıl oyuncularla oynayabiliriz ki.

Rodriguesi taktik sebebiyle almadı oyundan yalnız adalesinde çekme olmuş,ki 11 oyuncusunu 30'da çıkartıp bitirme hareketini kimse yapmaz

Nerdeyse tamamı yeni oyunculardan kurulu bir takımı (iyi-kotu) bu noktaya getirmesi ve puan farkı ile lider yapması bir basarıdır..

Ama eksikleri görmeli ve takıma rutuşlar yapmalıdır:

1-Belhanda nın kulagı cekilmeli.. Ya işi ciddiye alıp oynar, yada kulubede oturur..
2-Ndiaye formsuz. Osmanlı daki yerinde oynarsa daha faydalı olacaktır.
3-Fernando takım için çok önemli bir oyuncu.. Bu kadar geride oynatılması bence yanlış..Ofansif katkısı cok az.. Sistemi degiştirmeliyiz.
4-Lato cok formsuz.. Dogru duzgun bir orta yapamadı, bolgesinden adam kacırdı.. Linnes oynamalı..

Benim kadrom:

-----------Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
------Fernando-Tolga
Feghouli-Ndiaye-Belhanda(Selçuk)
----------Gomis

HOCAM senı sevmeyenın suratına tüqür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt