Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink'i övmek filan değl niyetim. Kesinlikle o da saçmaladı. Ama bugün olsa kesinlikle bu kadar kötü olmazdı.. Karşındaki takım büyük maç kazanamıyor. Babel'i durduracağım diye Bruma ve Sneijder'i bile iç etti adam. Taktik deha gerçekten.

Zamanında seçim yapılırken de bu forumdaki büyük çoğunluk "Dursun Dursun" diye inletiyordu forumu. Gördük başkan olmasını istediğiniz adamı. Bu Tudor'un sonu da aynı olacak.

Bu sezon geri kalan sürede hiç maç kazanılmasa bile en son eleştilecek bi adam Tudor. İyi hoca kötü hoca demiyorum. Eleştiren net kördür. 10 günde şapkadan tavşan çıkarıp bjk'ye 2-3 fark atıcak takım mı getirecekti ?

Dünyadaki bütün futbol otoriteleri bir araya toplansa bence son değişikliği çözemez. Adam oyuna forvet aldı forvete pası atacak adamı çıkardı zuhahahah. Ligin en kötü hocası herif. Şimdi kadro madro diyen olucak sanki bütün ilk yarı 11 kişi takımı ben geride beklettim. Tolga'ya da bi güzel sövdürdü. Ön libero adam girip ofansif orta saha olarak oynadı resmen o herifin kendine güveni de patladı bu maç. Gülünç bir herif Riekerink'i aratabilen tek t.d olarak tarihe geçebilir yakında.

Böyle giderse zaten yönetimle beraber gelecek sezonu göremeyeceği belli.

Şu an savunan arkadaşlar Conte de 3'lü oynatıyor, ama karizmatik, ama koşturuyor filan diye seviyorlar. Riekerink'in uyuz futbolundan sonra aksiyon aradıklarından dolayı seviyorlar.

Bugün maçı veren bir nuamralı adam olduğunu onlar da biliyor.

Bizim taraftar hocayı ya göklere çıkartır ya yerin dibine sokar.

Ben de İ.Tudorı istiyordum ve hala destekliyorum da, adamın yaptığı ikinci ve üçüncü değişiklikler tamamen saçma idi. Kıçını kaldırmayan Podolski sahada dursun ama takımın tek kreatif orta saha oyuncuyu çıkartılıyor. Ha o da bok gibi oynuyordu ama yerine Josueyi filan alsaydın bari

Yasin yerine Garryi almak da anlamsızdı

Zaman zaman iyi oynadık ama aşırı defansif oynadığımız için net gol şanslarımız pek çok değildi

Tudorı fazla hype etmek için bir sebep yok şuan.

hocamın arkasındayız hollanda cetesi defolup gıdecek

Ah hoca ah. Yanlış zamanda geldin.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'u savunmak için kesinlikle söylemiyorum, oynattığı oyunu ben de beğenmedim. Ama bu takım gerçekten enkaz olmuş. Teknik olarak demiyorum mental olarak bitmiş bi oyuncu topluluğu, bi tane kendine güvenen, sorumluluk alan, isyan eden adam yok.

Zamanında seçim yapılırken de bu forumdaki büyük çoğunluk "Dursun Dursun" diye inletiyordu forumu. Gördük başkan olmasını istediğiniz adamı. Bu Tudor'un sonu da aynı olacak.
ben de forumdaydım da kimsenin dursun seçildi diye sevindiğini hatırlamıyorum . %90 aha şimdi zıçtık bu herifi kim başkan yaptı modundaydı. bu adamın seçildiği gün kendi adıma tarihimizin en kötü dönemlerinden birini yaşayacağımızı söyledim ki forumun çoğu da bu fikirdeydi. felaket göz göre göre geldi

Maca baslanilan taktik dogruydu,Podolski'nin cikmamasi yanlisti

Bizim taraftar hocayı ya göklere çıkartır ya yerin dibine sokar.

Ben de İ.Tudorı istiyordum ve hala destekliyorum da, adamın yaptığı ikinci ve üçüncü değişiklikler tamamen saçma idi. Kıçını kaldırmayan Podolski sahada dursun ama takımın tek kreatif orta saha oyuncuyu çıkartılıyor. Ha o da bok gibi oynuyordu ama yerine Josueyi filan alsaydın bari

Yasin yerine Garryi almak da anlamsızdı

Zaman zaman iyi oynadık ama aşırı defansif oynadığımız için net gol şanslarımız pek çok değildi

Tudorı fazla hype etmek için bir sebep yok şuan.
poldi'yi sahada tutmasi büyük hata...ama garry 5 dakkada yasin'den fazla yapti

Ben hocaya hiçbir şey demem.Önümüzdeki sezon kursun kadrosunu,başarısız olursa o zaman eleştiririz.Hocadan önce yönetim ve milyonluk eşekler linç edilmelidir.

Maca baslanilan taktik dogruydu,Podolski'nin cikmamasi yanlisti

7 puan geride takımın rakip kaleye hücum etmemesi, kazara 2.5 kişi ile hücum etmesi mi doğruydu?

Yapmayın Allah aşkına sanki karşı da Chelsea, Bayern filan var. Rakibin doğru düzgün büyük maç kazanamamış, Daha ligin ilk yarısında Sneijder ve Bruma rakibin içinden geçebildiklerini götermiş, kendi ellerinle bunları bitir bu mu doğru?

Yapmayın Allah aşkına objektif gibi değerlendirin.

Belki seneye kalsa çok iyi olur(ümidim olmasa da) ama rezaletti bugün. İlk dakikadan son dakiakaya kadar.

ben de forumdaydım da kimsenin dursun seçildi diye sevindiğini hatırlamıyorum . %90 aha şimdi zıçtık bu herifi kim başkan yaptı modundaydı. bu adamın seçildiği gün kendi adıma tarihimizin en kötü dönemlerinden birini yaşayacağımızı söyledim ki forumun çoğu da bu fikirdeydi. felaket göz göre göre geldi

Bende o gün full takip etmiştim forumu ve diğer adayları savunan birkaç kişi varsa geri kalan Dursun'u savunuyordu. Şimdi o gün yazdıklarını sildilerse birşey diyemem. Ama herkes çok mutluydu genel olarak.

Önümüzdeki seneyi göremez muhtemelen. Kaldı ki görmesin de. 7 puan fark var, kendi sahanda 1-0 yeniliyorsun, hala ön libero alıyorsun.

maça başlanılan taktik doğru falan değildi rezaletti,maçın kaybedilişinin habercisiydi. kendi evinde agresif ve hücum ağırlıklı başlaman gerekirken riekerinkten bile daha pasif bi futbol oynattın bugün. taktik dehasına tüküreyim senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt