Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücuma çıkarken çok ağır düşüne düşüne atağa kalkıyoruz hoca şu konuda bir çözüm bul biraz daha ağır hücuma kalkalım olur mu,haftaya da 5 savunma 5 ön-libero ve kanatsız olarak çıkarak rakibi darmadağan edelim Gomis i de 10. Dakikada çıkar.....

Gençlerbirliği 3

Başakşehir 0

Alanya 3

Olacak yine.

Büyük maçlarda yenilgiyi kabullendik artık çok acı.

Ben de Başak'ı yeneceğimizi düşünüyorum.

3
3
3
olacak inşallah. Relaks.

İsterim öyle olmasını ama veriler öyle demiyor.

Mucize olursa tudor oyunculara çıkın aslan gibi saldırın filan derse olur.

Büyük maçlarda bu eli ayağı birbirine dolanan yapısı ve takımı geri çekmesi başakşehir maçında başımıza daha büyük dert olacaktır.
Bir an önce değişmesi gerekiyor.

Hücuma çıkarken çok ağır düşüne düşüne atağa kalkıyoruz

Evet işin puf noktası bu..

Basaksehir bu konuda çok basarılı.. Akhisar bile bu konuda oldukca iyi..

Biz geriden oyun kuramıyoruz.. İlk maçlarda biz baskı uygularken, şimdi baskı yiyen takım olduk.. Baskı yiyince aptallasıp, bol pas hataları yapıyoruz ve bunlar da kalemizde tehlike yaratıyor..

Tudor Efendi de bunu çözecek beyin yok.. Zerre guvenim kalmadı..

Başakşehir' in ve bizim oynadığımız önemli maçları düşününce iyimser olmak mümkün değil, gerçekçi olalım. Kriter olarak alınacak başka argüman yok şu an için. Ha futbolda skorlar önceden tahmin edilemeyecek birçok bağımlı-bağımsız değişkenlerin etkileşimi sonucu çıkıyor ortaya, bu aynı ligdeki hemen her maç için geçerlidir, ayrı konu tabi...

Başakşehir' in ve bizim oynadığımız önemli maçları düşününce iyimser olmak mümkün değil, gerçekçi olalım. Kriter olarak alınacak başka argüman yok şu an için. Ha futbolda skorlar önceden tahmin edilemeyecek birçok bağımlı-bağımsız değişkenlerin etkileşimi sonucu çıkıyor ortaya, bu aynı ligdeki hemen her maç için geçerlidir, ayrı konu tabi...

Tamamen katılıyorum. Bugunku durum itibarıyla ve Tudor-Avcı faktorlerini de dusununce bu maçın favorisi maalesef Basaksehir..

Ne medya algısı yahu. Bu bahsettiğin büyük maç "algısı" oluşmadan aylar önce ben burada hep dile getirdim benim için ölçü olan maçlar büyük maçlar derbiler diye.

Yine genelleme yapıyorsun.

Ve bu maçlarda (şimdiye kadar 3 maç = Antalya, Fenerbahçe, Trabzon) sıçıp batırdı resmen. Ne algısından bahsediyorsun hâlâ.

Marttan sonra kritik maçlar başlar diyorsun da şu an Fener maçı ile girdiğimiz periyot kritik değil mi?? Bu periyotta büyük takımlara karşı hiç bir galibiyet alamayan hiç bir ışık vermeyen adam sana göre Mart'taki "kritik periyotta" mı coşacak?

Ayrıca Antalya yı büyük den sayan yok gerek kadro gerek yapılanması olarak güçlü rakip zor deplasman olarak sayan var aynı benim gibi. Hatırlatmak isterim sezon öncesi burada herkes Antalya yı gizli "favori" takım olarak görüyordu kadrosundan dolayı.

Hâlâ saçmasapan saptırmalar yapıyorsun Tudor'a "artı puan" yazabilmek için.

sent via GSC

Antalya'yı büyük deplasmandan sayıyorsun ama Bursa'yı saymıyorsun.Bu da senin çelişkin.

Inshallah bu geride kalmis 2 hafta'dan ders cikarirsin, ve takimi oyniyamadigi bir taktik ile saha'ya cikarmazsin. Sen herkesi kendi bolgesine yerlestirirsen zaten bu lig'de yenemicegimiz takim yok. Bunu ilk 7/8 hafta gosterdik. 3lu savunma yerine tekrar gegenpress taktigine donmen bizim icin ve kendi kariyer acisindan daha karli olacaktir.

Su takim'da 3lu stoperli oyniyacak en fazla 2 tane futbolcu var, digerleri nerde ne yapicaklarini bilmiyorlar. Sen 3-4-2-1'e gore transfer yapmadin.

4-2-3-1 Gegenpress ile onumuzdeki 3 rakibi'de katlariz.

Nolur hatalarindan ders cikar artik.

başakşehir 4 den aşşağı atmaz o da insafa gelirlerse 4 de bırakırlar yani

Çelişki ile alakası yok. Bana göre Bursa bok gibi takım.

sent via GSC

e0f110fc677af758c56b22946b383b1f.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt