- 22 Ocak 2010
- 52.284
- 33.647
- 3.073
Kiekerink mi yoksa Tudor hocam mi sence fakır kardes
2side ADAM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiekerink mi yoksa Tudor hocam mi sence fakır kardes
Dursun Özbek ile görüşen Tudor, Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'nu, Florya'da istemediğini belirtti. (Gama Spor)
kesHou je bek vuile kaaskop
Büyük takımın küçük hocası tudor tokezleyince,Ayrıca Ali Naci'nin dediğine göre Sneijder,De Jong,Podolski,Selçuk vs bir çok oyuncunun performansından memnun değilmiş
Revizyon yapmak isteyecek belli
Ama [FONT="] "Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu buraya gelmesin" dedikten sonra[/FONT] büyük futbol dehası muslukçu Mehmet Özbek ve yağlı surat abisi Tudor'u kovarlar
İyide bu sene sonuna kadar bu isimlerin çoğuna mecburuzBüyük takımın küçük hocası tudor tokezleyince,
Geçen haftada aynısı olmuştu ve tudoru taraftara güzelleme haberleri yapılmıştı.
Hadi diyelim s10 ve selçuk gibi ağır ve masraflı abileri istememesine rağmen oynatmak zorunda.
Peki ya hakan,semih,sabri,tolga gibi yeteneksizlere demi sözü geçmiyor?
Yada bu yeteneksizler tudorun sistemine cuk diye oturuyormu?
Hangisine inanalım?
Bugün bu haberleri yapanlar sene sonuna doğru yönetimi kurtarmak için tudoru kötüleme haberleri yapınca belki gerçekleri görürsünüz.
Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
Emrah YıldırımUlan Riekerink'i yerden yere vuruyodunuz. Tudor müthiş hocaydı hani ? Riekerink çok kötü, Tudor'da çok iyi hocaysa eğer takım niye bu halde. Kabız eşek gibi kıvranırsınız böyle. Tudor'u desteklemek=Dursun'un başkan olarak kalmasını istemektir. Gerizekalı forum trollerine uymayın.
Ulan Riekerink'i yerden yere vuruyodunuz. Tudor müthiş hocaydı hani ? Riekerink çok kötü, Tudor'da çok iyi hocaysa eğer takım niye bu halde. Kabız eşek gibi kıvranırsınız böyle. Tudor'u desteklemek=Dursun'un başkan olarak kalmasını istemektir. Gerizekalı forum trollerine uymayın.
dizler ustunde yalvar Tudor'a, seni yanina alsin, forumun sabri'si.Zolang je blijft zeveren ben je een rotzak
Vuile kaaskop
dizler ustunde yalvar Tudor'a, seni yanina alsin, forumun sabri'si.
Zolang je blijft zeveren ben je een rotzak
Vuile kaaskop
la bende bu ne diyorum hollandacaymisZolang je blijft zeveren ben je een rotzak
Vuile kaaskop
Uza lan cakma hollandali
Google translate kullanip kendini birsey zannetme kardes.